0Din kurv er tom

DR Big Band & Miho Hazama

7. okt '22 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Miho Hazama

DR Big Band & Miho Hazama

Som optakt til deres store Japan-turné inviterer DR Big Band og Miho Hazama til et energisk møde mellem fortid og nutid i Studie 2. Oplev den karakteristiske vibe fra årene med Bob Brookmeyer, Thad Jones og Jim McNeely og hør Miho Hazamas egne dynamiske kreationer, skrevet specielt til DR Big Band.

Der er bud efter DR Big Bands chefdirigent, japanske Miho Hazama. Efter en amerikansk Grammy-nominering og den internationale udgivelse af det første album med hendes bigband-musik er det blevet svært for den unge japanske jazzkomet at følge med den enorme internationale efterspørgsel.

Men når man bliver inviteret på turné til syv forskellige jazzscener i Japan, er der ingen tvivl om, at det gælder det om at slå til. DR Big Band og Miho Hazama er mere end klar til at indtage Japan sammen, og de har lagt et program, der både viser bandets stolte fortid og dets toptunede nutid.

Bandet er i den grad på hjemmebane i musik af sine tidligere chefdirigenter Bob Brookmeyer, Thad Jones og Jim McNeely. Og luften er tæt af gode vibes, når bandet spiller kompositioner af Miho Hazama selv. Hun er elev af både Brookmeyer og McNeely, og hendes musik har klare rødder hos de berømte forgængere samtidig med, at hun er helt sin egen.

Vær med til at sende Hazama og hendes danske musikere godt af sted til Japan med denne flotte buket bigband-numre, som alle er skræddersyede til DR Big Band.

Band

DR Big Band

Dirigent

Miho Hazama

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter