DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

DR Big Band & Miho Hazama – Imaginary Visions

5. nov '21 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Miho Hazama – Imaginary Visions

Imaginary Visions

DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama er klar til at præsentere deres første fælles album ’Imaginary Visions’ med en eksklusiv release-koncert i Studie 2. Grammy-nominerede Hazama er både dirigent og komponist bag al musikken denne aften, hvor du kan opleve DR Big Band i numre fra det nye album.

Efterhånden er de færreste i tvivl om, at DR Big Bands japanske chefdirigent Miho Hazama er et af jazzens store nye navne på verdensplan.

Med en Grammy-nominering og flere internationale priser i bagagen har Miho bevist, at hun ikke bare er en knivskarp dirigent med et sikkert greb om jazzbands i alle størrelser. Hun er også en original og fantasifuld komponist, som forstår at eksperimentere med former, genrer og udtryk på virtuos og underholdende vis. Faktisk er hendes tonesprog så unikt, at hun flere gange er blevet hædret af magasinet DownBeat som bl.a. et af de 25 navne, der vil forme jazzen i fremtiden – på verdensplan.

Denne eftermiddag kan du opleve Miho Hazama i glansrollen som både komponist og dirigent i en række numre fra hendes første store indspilningsprojekt med DR Big Band, albummet ”Imaginary Visions”, som udkommer på det anerkendte engelske pladeselskab Edition Records.

Miho fortæller selv om det nye album med DR Big Band, som er hendes albumdebut som bigband-komponist: ”At arbejde med DR Big Band har givet mig et helt nyt perspektiv på bigband-lyd. Bandets musikere er altid åbne og engagerede i mødet med ny musik, og samtidig spiller de alle typer musik med et organisk og sikkert flow. Efter vores første par år sammen var jeg slet ikke tvivl om, at den første indspilning af min egen musik for bigband skulle være sammen med dem.”

Forvent en releasekoncert, hvor DR Big Band og Miho Hazama folder deres fælles musikalske verden ud på smukkeste vis – med både overraskelser, eksperimenter og virtuose indslag fra bandets musikere undervejs.

Dirigent

Miho Hazama

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter