0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

DR Big Band & Miho Hazama – Imaginary Visions

5. nov '21 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Miho Hazama – Imaginary Visions

Event er afholdt

Imaginary Visions

DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama er klar til at præsentere deres første fælles album ’Imaginary Visions’ med en eksklusiv release-koncert i Studie 2. Grammy-nominerede Hazama er både dirigent og komponist bag al musikken denne aften, hvor du kan opleve DR Big Band i numre fra det nye album.

Efterhånden er de færreste i tvivl om, at DR Big Bands japanske chefdirigent Miho Hazama er et af jazzens store nye navne på verdensplan.

Med en Grammy-nominering og flere internationale priser i bagagen har Miho bevist, at hun ikke bare er en knivskarp dirigent med et sikkert greb om jazzbands i alle størrelser. Hun er også en original og fantasifuld komponist, som forstår at eksperimentere med former, genrer og udtryk på virtuos og underholdende vis.

Faktisk er Miho Hazamas tonesprog så unikt, at hun flere gange er blevet hædret af magasinet DownBeat som bl.a. et af de 25 navne, der vil forme jazzen i fremtiden – på verdensplan.

Denne aften kan du opleve Miho Hazama i glansrollen som både komponist og dirigent i en række numre fra hendes første store indspilningsprojekt med DR Big Band, albummet ”Imaginary Visions”, som udkommer på det anerkendte engelske pladeselskab Edition Records.

Samtidig har DR Big Band offentliggjort, at Miho Hazamas kontrakt som chefdirigent er forlænget frem til 2025.

Forvent en energisk og velturneret releasekoncert, hvor DR Big Band og Miho Hazama folder deres fælles musikalske verden ud på smukkeste vis – med både overraskelser, eksperimenter og virtuose indslag fra bandets musikere undervejs.

Læs mere om samarbejdet mellem Miho Hazama og DR Big Band

Lyt til albummet her:

 

Dirigent

Miho Hazama

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud