0Din kurv er tom
Venteliste

DR Big Band & Miho Hazama

22. nov '19 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Miho Hazama

Skriv dig på venteliste

DR Big Band & Miho Hazama

DR Big Band kan endelig præsentere en hel koncert med sin nye chefdirigent, den japansk-amerikanske jazzkomet Miho Hazama. Oplev hende som både dirigent og komponist denne aften i Studie 2, hvor DR Big Band er klar til toptunede eksperimenter i Mihos særlige, farverige newyorker-stil.

Det var kærlighed fra første takt, da DR Big Band for første gang spillede med dirigenten og komponisten Miho Hazama, den spinkle japanske kvinde som er udråbt til en af jazzens største nye navne på internationalt plan.

Det første møde fandt sted, da DR Big Band åbnede Tokyo Jazz Festival i 2017 – og nu har Miho Hazama sagt ja til at blive bandets nye chefdirigent, som i de kommende sæsoner både vil dirigere bandet og komponere specielt til de 19 danske musikere.

Denne aften kan det danske publikum for første gang opleve Miho Hazama i glansrollen som komponist med en række helt nye numre, som helt sikkert kommer godt rundt i bandets enorme udtryksregister.

Miho er oprindeligt uddannet klassisk komponist, men blev hurtigt opslugt af jazzen og drog til New York, hvor hun bl.a. fik DR Big Bands tidligere chefdirigent Jim McNeely som lærer på Manhattan School of Music.

Miho Hazamas jazzkompositioner er farverige, humoristiske og nyskabende, og hun låner både fra elektronisk, klassisk og traditionel jazzmusik. Faktisk er hun så original i sit tonesprog, at hun er blevet tildelt Charlie Parker Composition Prize for sine bigband-kompositioner, og for nylig blev hun af magasinet DownBeat kåret som et af de 25 navne, der vil forme jazzen i fremtiden – på verdensplan.

Forvent en aften, hvor DR Big Band og Miho Hazama udforsker alle kroge i bigbandets rige univers – med både overraskelser, eksperimenter og virtuose indslag fra bandets musikere undervejs.

Læs mere om Miho Hazama

Lyt til Miho Hazamas egne kompositioner her:

Miho Hazama

Dirigent

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere