0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

DR Big Band møder Thorsten Wollmann

11. feb '22 kl. 17:00

Studie 4

Se rabatmuligheder

DR Big Band møder Thorsten Wollmann

Event er afholdt

DR Big Band møder Thorsten Wollmann

DR Big Band går i nærkontakt med en af musikkens skjulte kæmper, den multiprisvindende komponist og arrangør Thorsten Wollmann. I en times intens portrætkoncert i Studie 4 viser Wollmann sin enorme kunstneriske spændvidde med sine bedste værker for bigband, arrangeret og dirigeret af mesteren selv.

Der er musikalske stjerner, vi alle kender. Og så er der dem, der stråler uden for rampelyset.

Den tyske komponist og arrangør Thorsten Wollmann er et af de navne, som har stjernestatus i den internationale musikbranche – både indenfor jazz, filmmusik og moderne partiturmusik – men som kun sjældent selv er frontfigur, når hans musik høster succes rundt omkring i verden.

Succes, priser og anerkendelse har der ellers været rigeligt af i Wollmanns karriere. Flere fornemme akademiske titler som bl.a. professor og doktor i komposition; samarbejder med førende orkestre, bigbands og filmskabere og topplaceringer i internationale konkurrencer og award shows har for længst bevist, at Thorsten Wollmann er en musikalsk superkapacitet.

DR Big Band mødte Wollmann første gang i 1996, hvor han var prisvinder i bandets komponistkonkurrence opkaldt efter salig Thad Jones. Efter at have set hans karrieres himmelflugt gennem de følgende årtier, har bandet nu inviteret Wollmann til at vende tilbage til DR med en time af hans allerfedeste musik for bigband.

Glæd dig til at opleve Thorsten Wollmann selv i spidsen for DR Big Bands 19 stærke jazzmusikere i denne sjældne portrætkoncert i DR Koncerthusets Studie 4.

Koncerten er en del af Vinterjazz 2022.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 4

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 4? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter