0Din kurv er tom
Udsolgt Hommage -Once Upon a Time

Palle Mikkelborg

3. feb '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Palle Mikkelborg

Event er afholdt

Hommage… Once Upon a Time… Before

DR Big Band, Palle Mikkelborg og en række gæstekunstnere kaster nyt lys på de kendte numre fra NHØP og Mikkelborgs ikoniske album "Hommage/Once upon a time". Glæd dig til helt nye udgaver af Spørge-Jørgen, Tango Jalousie og alle de andre.

Glæd dig til helt nye udgaver af Spørge-Jørgen, Tango Jalousie og alle de andre – tilsat flot bigband-lyd, poesi, eftertænksomhed og ikke mindst strålende solister. Medvirkende: DR Big Band, Palle Mikkelborg, Christina Åstrand (violin), Gert Sørensen (percussion), Solbjørg Højfeldt (fortæller), Dawda Jobarteh (kora)

Palle Mikkelborg er en af dansk musiklivs absolutte enere. Som en af vores mest nytænkende og originale jazzmusikere nogensinde er han internationalt efterspurgt – både for sit delikate trompetspil og sine spændende kompositioner og crossover-projekter.

Denne aften viser DR Big Band og en buket fornemme gæstekunstnere alle facetter af kunstneren Palle Mikkelborg. Med afsæt i en af Mikkelborgs største succeser, albummet ”Hommage / Once Upon a Time” – indspillet sammen med NHØP i 1990 – venter ikke bare en musikalsk tidsrejse, men samtidig en tankevækkende totaloplevelse.

Med sig på scenen i DRs smukke koncertsal har Palle Mikkelborg og DR Big Band to klassiske solister fra DR SymfoniOrkestret, som vil lægge nye musikalske farver på det kendte album: violinisten Christina Åstrand, som bl.a. spiller den store solo i ’Tango Jalousie’, og janitsharen Gert Sørensen, som skaber en unik stemning under hele koncerten med et særligt designet soundscape og ikke mindst det sjældne kultinstrument theremin.

Palle Mikkelborgs dybe kreativitet er uløseligt forbundet med hans filosofiske idéer og spirituelle søgen. Derfor er hans musik denne aften flettet sammen med stærk og betagende poesi, læst af skuespilleren Solbjørg Højfeldt. Med malende lyrik og skarpe opråb af bl.a. Edith Södergran, Luis Borges og Gustaf Munch-Petersen vil Mikkelborg med denne koncert på én gang minde publikum om verden af i går – og samtidig stille skarpt på vor tid, som netop han ser den.

 

Oplev blandt andet
Spørge-Jørgen
Tango Jalousie
Lullabye-Bye
Det Haver Så Nyeligen Regnet.

Fortæller

Solbjørg Højfeldt

Violinist

Christina Åstrand

Theremin

Gert Sørensen

Solist

Dawda Jobarteh

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere