Venteliste

DR Big Band plays indie

26. okt '17 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band plays indie

Event er afholdt

DR Big Band plays indie

En verden af storladne klange og minimalistiske effekter sat i scene gennem Indie-rockens energi og bigbandets akustiske ekvilibrisme. Se frem til en aften af rå energi og storladne følelser, når den anerkendte sanger og sangskriver Michael Møller fra Moi Caprice og The Mountains gæster DR Big Band.

I hænderne på musikerene fra DR Big Band og arrangøren Søren Møller får indie-rockens klassikere et klangunivers og et liv der skal opleves live. Kom og lyt med når sangene af The Verve, Animal Collective, Joy Division m.fl. lægges i hænderne på Danmarks førende jazzensemble og sangeren Michael Møller.

Den danske bigbandmusik introduceres for en ny sound, når den anmelderroste forsanger og sangskriver fortolker Indie-rockens sangskat. Bigbandets klassiske instrumentering udforskes på  nye måder, når musikerne kompromisløst kaster deres ekspertise ind i fortolkningen af rockens råhed med power og effekter af delay og distortion.  Tilført elementer fra den amerikanske minimalisme og den europæiske modernisme anført af Stravinskij, hører vi teksterne fra Indie-miljøets ungdomskultur i et akustisk univers, hvor lytteren forstår den rockede oprindelse af kompositionerne, oprøret og intuitionen. Sammensat med arrangementernes og bigbandets høje spilletekniske niveau bringer det en helt ny lyd til verden, hvor energi og attitude er en tilgang til musikken, fremfor et spørgsmål om at skrue op på forstærkeren.

DR Big Band Plays Indie sendes i programmet På Scenen den 5. og 12. november.

Du kan møde DR Big Band rundt i hele Danmark. Denne koncert er en del af en turné. Se oversigten over hvor DR Big Band spiller her:  https://drkoncerthuset.dk/hele-danmarks-bigband/

 

Program


Dirigent

Søren Møller

Solist

Michael Møller

Dirigent

Søren Møller

Solist

Michael Møller

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Hør koncerten på P8 Jazz

Koncerten sendes direkte på P8 Jazz

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere