0Din kurv er tom
Venteliste

DR Big Band & Eliane Elias

26. okt '18 kl. 20:00

Studie 2

DR Big Band & Eliane Elias

Skriv dig på venteliste

DR Big Band præsenterer Eliane Elias

Den brasilianske diva Eliane Elias er på toppen af sin karriere med to friske Grammyer og et hav af nye musikalske idéer. Oplev hende i Studie 2 sammen med DR Big Band i den særlige cocktail af latin og moderne jazz, som har gjort hende til stjerne på jazzscener i hele verden.

En af jazzens største internationale navne, brasilianske Eliane Elias, er som 58-årig i bedre form end nogensinde. Hendes to seneste udgivelser har vundet henholdsvis en Grammy (Made in Brazil) og en Latin Grammy (Dances of Time). Nu er Elias klar til et nyt spændende projekt med DR Big Band og den amerikanske dirigent Ed Partyka.

Det er mere end 20 år siden, at DR Big Band første gang var i nærkontakt med Eliane Elias. Sammen indspillede de albummet ”Impulsive” med Elias’ egne kompositioner arrangeret af en anden legende, Bob Brookmeyer, som dengang var chefdirigent for DR Big Band.

Nu er det tid til et stærkt gensyn mellem Elias og DR Big Band i Koncertsalen, og publikum kan både glæde sig til genhør med numre fra det ’gamle’ Grammy-nominerede album og en række af Elias’ nyeste numre, arrangeret af aftenens dirigent Ed Partyka – en af sin generations førende komponister/arrangører på den europæiske scene og i øvrigt elev af Bob Brookmeyer.

Elias selv sidder primært ved flygelet denne aften, men vil selvfølgelig også lufte sin bløde, dybe stemme.

Dirigent

Ed Partyka

Solist

Eliane Elias

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere