0Din kurv er tom
Aflyst

DR Big Band & Joel Ross

22. jan '21 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Joel Ross

Event er afholdt

DR Big Band præsenterer Joel Ross

Det store nye navn på det legendariske jazzselskab Blue Note Records er vibrafonisten Joel Ross. Nu kan du opleve den kun 23-årige jazzkomet i fri leg med DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama på scenen i Studie 2 – et unikt møde mellem to toneangivende newyorkere og et tændt bigband.

Denne koncert er aflyst i henhold til de gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant og betalt på forhånd, refunderes bestillingen automatisk sammen med billetten.

Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Den Chicago-fødte, Brooklyn-baserede musiker og komponist Joel Ross har overrasket alle med sit virtuose og originale vibrafonspil. Uanset hvad han rører ved, sker der små musikalske mirakler – både på det instrumentale og det kompositoriske niveau.

”Der kommer et tidspunkt i enhver Ross-koncert, hvor han synes at gøre sig fri af almindelige fysiske og kognitive funktioner og bevæge sig ind i en forrygende flow-tilstand.” Den amerikanske radiostation NPR har fulgt Joel Ross i en årrække, og dommen er klar: her er en ny stjerne i jazzverdenen, som sprænger rammerne for, hvad man kan forvente af en ung instrumentalist.

Når Ross spiller på New Yorks jazzscener, er hans soloer kendt for at udløse jubelscener og udråb fra publikum, som minder om, hvad man kan opleve på et sportsstadion, og da hans debutalbum udkom på Blue Note Records i 2018, blev der skrevet om ”den revolutionære måde han går til instrumentet på” (All About Jazz) og ”en kometagtig vibrafonist med sin helt egen bane” (New York Times).

På podiet foran DR Big Band denne aften i Studie 2 er chefdirigent Miho Hazama, som kender Joel Ross fra de cooleste jazzscener i New York, hvor de to ved flere lejligheder har optrådt sammen. Specielt til denne aften har Miho arrangeret en række af Joel Ross’ egne numre for bigband, og der er grund til at forvente et stærkt og energisk møde mellem de to idérige kunstnere og DR’s toptunede bigband.

Playlist

Læs mere om Joel Ross

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Joel Ross

Miho Hazama

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter