DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

DR Big Band & John Scofield

26. okt '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Big Band & John Scofield

Skriv dig på venteliste

DR Big Band præsen-­terer John Scofield

DR Big Band åbner sin nye koncertsæson med guitar-guruen John Scofield i DR Koncerthuset. Glæd dig til en aften fuld af Scofields unikke sound og virtuose solospil krydret med helt nye bigband-arrangementer af højdepunkter fra en enestående karriere.

Der var store ord fra de danske anmeldere, sidste gang den amerikanske stjerneguitarist John Scofield gæstede DR Big Band i 2015. Mens Information kaldte ham en ”guru” og et ”geni”, konstaterede Berlingske, at Scofield ”i den grad fik orkestret til at swinge og klinge og viste sit ypperste.”

John Scofield har i årtier været en af de vigtigste stemmer i moderne jazz. Ligesom en af sine tidlige partnere, Miles Davis, er Scofield umulig at sætte i bås, da hans musikalske nysgerrighed har ført ham ind og ud af mange musikalske sammenhænge – fra bebop og jazz-fusion til funk, blues soul og rock.

Her er chancen for at opleve den stærke kombination af Scofield og DR Big Band for fuld udblæsning, når bandet åbner sin nye koncertsæson i DR Koncertsalen. Med musik fra bl.a. albums som “Past Present” og “Combo 66” vil DR Big Band kaste nyt lys over en række af de bedste numre fra Scofields imponerende karriere i nye arrangementer for bigband.

Specielt til lejligheden har DR Big Band fået stærke profiler, som kender bandet helt tæt på, til at skrive nye arrangementer: aftenens dirigent Miho Hazama, som er ny chefdirigent for DR Big Band, Jim McNeely, som er tidligere chefdirigent og Peter Jensen, som i mange år var musiker i bandet.

I forbindelse med koncerten tager DR Big Band og John Scofield på turné i Skandinavien med koncerter i Oslo, Umeå og København.

Lyt til uddrag fra ”Past Present” og ”Combo 66” her:

John Scofield

Guitar

Dirigent

Miho Hazama

Bestil bord i DR Koncerthuses restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter