Venteliste

DR Big Band & Lisa Nilsson

24. mar '18 kl. 16:00

Koncertsalen

DR Big Band & Lisa Nilsson

Event er afholdt

DR Big Band ­ præsenterer Lisa Nilsson ­ – Jazz og hits

Vær klar til en eksklusiv aften i Koncertsalen med den svenske jazz- og popdiva Lisa Nilsson foran et gnistrende DR Big Band. Sammen med den svenske dirigent og arrangør Joakim Milder har Lisa Nilsson håndplukket sine egne favoritter indenfor soul, jazz og brasilianske rytmer.

Lige siden gennembruddet med ”Himlen runt hörnet” i 1992 har Lisa Nilsson hørt til blandt nordens førende pop- og jazz-sangere – samtidig med, at hun har gjort sig gældende indenfor både film og teater.

Til denne koncert medbringer Lisa sin mangeårige samarbejdspartner Joakim Milder, og hun præsenterer selv koncerten sådan her:

”Det er en stor glæde for mig at få mulighed for videreføre vores Nilsson/Milder-projekt sammen med DR Big Band. Musikken, som Joakim og jeg har valgt til denne koncert er som en legeplads, man bare elsker at være på – og som er fuld af overraskelser.

Vi er totalt blinde for genre-grænser, og bevæger os frit mellem jazz, soul og brasilianske rytmer. Denne aften må gamle hits give plads til en jazzsangerindes behov for opdagelsesrejser….

Joakim og jeg har fælles husguder: Soul-legenden Donny Hathaway får hele to hyldestnumre med Flying Easy og Someday we’ll all be free. Det britiske popband Prephab Sprout har Milders hyldet med et helt album – og her slår vi os sammen i deres smukke Nightingales.

Flere sange opfører jeg for første gang denne aften, fx Canto Triste (Edu Lobo), You must believe in spring (Michel Legrand) og God give me strength (Bacharach).

Andre sange har jeg samlet op tidligere, fx O Vento (Dorrival Caymmi), som i min svenske oversættelse hedder Vinden, og som jeg indspillede i Rio de Janeiro 2005 til albummet “Hotel Vermont 609” – eller min bossa nova-tolkning af Bacharachs A house is not a home, som er med på mit andet Rio-album “Sambou Sambou”.

Derudover kommer der selvfølgelig klassikere fra mit eget repertoire og måske nogle yndlings-evergreens….Det er en stor glæde for mig at få mulighed for videreføre vores Nilsson/Milder-projekt sammen med DR Big Band.”
Lisa Nilsson

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Restaurant

Gå ikke glip af den komplette oplevelse af din koncert. Læs mere om DR Koncerthusets restaurant, dens menu og mulighederne for bordbestilling.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere