0Din kurv er tom
Venteliste

DR Big Band med Marilyn Mazur

16. nov '18 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band med Marilyn Mazur

Skriv dig på venteliste

DR Big Band præsenterer Marilyn Mazur

For første gang blander Marilyn Mazur og DR Big Band deres musikalske universer til en skarpskåret energidrik. Percussionisten og komponisten Mazur inviterer indenfor i Studie 2 til en overflod af rytmer og en fascinerende klangverden – ledet af det japanske stjerneskud, Miho Hazama.

Marilyn Mazur er et ikon i både den danske og internationale jazzverden. Hun har optrådt og indspillet sammen med stjerner som Miles Davis, Jan Gabarek og Wayne Shorter, og herhjemme er hun kendt for sit lange samarbejde med bl.a. NHØP og Palle Mikkelborg.

Denne fredag aften i Studie 2 kommer vi tæt på Marilyn Mazur – både som en uforlignelig percussion-ekvilibrist og en original og spændende komponist. Specielt til denne aften har Helge Sunde arrangeret en samling af Marilyns bedste værker for bigband, og samtidig har bandet udfordret den dansk-amerikanske legende ved at bestille et helt nyt værk.

Aftenens dirigent er det japanske stjerneskud Miho Hazama, som stod i spidsen for DR Big Bands store åbningskoncert på Tokyo Jazz Festival sidste sommer.

Forvent et stærkt og energisk møde mellem DR Big Band og to af jazzens virkeligt stærke kvinder fra hver deres generation – og hver deres kontinent.

Dirigent

Miho Hazama

Solist, percussion

Marilyn Mazur

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere