0Din kurv er tom

DR Big Band præsenterer Marius Neset

3. mar '19 kl. 16:00

Studie 2

DR Big Band præsenterer Marius Neset

Event er afholdt

Marius Neset

Den 32-årige norske jazzkomet Marius Neset – ifølge The Guardian ”et af de hotteste europæiske jazztalenter i mange år” – debuterer endelig med DR Big Band. Oplev Neset som både virtuos saxofonsolist og dybt original komponist i denne koncert, som bl.a. præsenterer et nyt storværk skrevet til DR Big Band.

Saxofonisten og komponisten Marius Neset er en af de vigtigste stemmer på den europæiske jazzscene lige nu. Med superlativer som ’sensationel’ og ’hot’ i international jazzpresse, en norsk Grammy og en nominering til Nordisk Råds Musikpris i bagagen kan Neset i dag rejse verden rundt, både med egne bands og – som i aften – som feteret gæstekunstner.

Marius Neset har fast base i København, hvor han på én gang er en unik del af det danske jazzmiljø og en ny, original stemme i international jazz. Hans særlige kombination af blændende teknik, virtuos improvisation og en enorm genremæssig spændvidde har gjort ham kendt som ’den nye Jan Garbarek’, og blandt hans mange prominente samarbejdspartnere er musikalske sværvægtere som London Sinfonietta, Trondheim Jazz Orchestra og ikonet Django Bates – som i øvrigt også har undervist Neset på Rytmisk Musikkonservatorium.

Nu er det endelig lykkedes at få DR Big Bands og Marius Nesets travle kalendere til at gå op, så publikum kan opleve det norske jazzfænomen i DR Koncerthusets Studie 2 i et program, der både byder på højdepunkter fra Nesets kometkarriere samt et nyt, større værk skrevet specielt til DR Big Band.

”Marius Neset is one of Europe’s most skilful and prolific newly risen jazz stars. He looks like the young Leonardo DiCaprio and can sound like a fusion of Jan Garbarek and the late Michael Brecker.”
The Guardian

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere