0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

DR Big Band & Sinne Eeg

1. feb '19 kl. 20:00

Koncertsalen

DR Big Band & Sinne Eeg

Event er afholdt

Sinne Eeg

DR Big Band præsenterer den danske jazzdiva Sinne Eeg som solist på den første aften i Vinterjazz 2019. Glæd dig til en flot og stemningsfuld aften i DR Koncertsalen med jazzhits i nye arrangementer og helt nye numre af Sinne Eeg selv – skrevet specielt til DR Big Band.

For jazzfans er kombinationen mere end oplagt: DR Big Band er med sin lækre ’sound’ og cool spillestil den perfekte ramme om vores internationalt kendte danske jazzdiva Sinne Eeg. Og den er god nok – gennem en årrække har Sinne været en af DR Big Bands yndlingssolister, som bl.a. har gæstet bandets populære jule- og nytårskoncerter.

Nu kan DR Big Band endelig præsentere Sinne Eeg som hovedpersonen i en hel koncert i DR Koncertsalen, hvor hendes store spændvidde som både jazzsangerinde og sangskriver foldes ud for alvor. Der vil både være regulære jazzhits på programmet, hvor Sinne Eeg hylder nogle af sine forbilleder Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan og Nancy Wilson, men frem for alt vil vi komme tæt på Sinne som sangskriver og komponist.

Med prisvindende soloalbums som ”Face the Music” og “The Beauty of Sadness” har Sinne Eeg markeret sig som en af Skandinaviens førende jazzkunstnere samtidig med, at hun er blevet anerkendt i både Asien og USA, hvor det anerkendte magasin JazzEd for nylig skrev, at Sinne Eeg har ”a voice that resonates with the sounds of beauty and truth”.

Som en særlig feature denne aften har Sinne Eeg skrevet en række nye numre, som er begyndelsen på et spændende nyt samarbejde med DR Big Band.

Vær opmærksom på at koncerten er en del af koncertpakken Jazz der varmer, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere