DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

DR Big Band & Sinne Eeg – Special guest: Mathias Heise

3. jul '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Sinne Eeg – Special guest: Mathias Heise

Event er afholdt

DR Big Band & Sinne Eeg – Special guest: Mathias Heise

DR Big Band er tilbage på scenen i Koncertsalen sammen med to af bandets yndlingssolister: jazzdivaen Sinne Eeg og mundharpevirtuosen Mathias Heise. Oplev en samling stærke numre fra de internationalt roste albums med de to danske jazzprofiler, som begge har et helt særligt forhold til DR Big Band.

Se DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19 her.

”Et af verdens bedste bigbands er fra Danmark. Det samme er en af verdens bedste jazzsangere,” skrev Politiken for nylig. Og fortsatte: ”Det er simpelthen fysisk umuligt ikke at tromme i bordet og stepdanse fødderne hen over gulvet, når Sinne Eeg og DR Big Band spiller.”

De store ord handlede om en tv-optagelse med Sinne Eeg og DR Big Band,  i DR Koncerthuset – sendt i april, da huset var lukket for live-koncerter. Nu er det endelig muligt at høre levende musik i Koncertsalen igen, og DR Big Band har inviteret den danske jazzdiva med på scenen som et sikkert førstevalg til den allerførste koncert efter nedlukningen.

Koncerten bliver en chance for at dykke ned i live-numre fra det nye album med Sinne Eeg og DR Big Band, som ikke bare har fået danske anmeldere, men også international musikpresse til at finde de store roser frem.

Den engelske avis The Guardian skrev bl.a.: ”Jazz singing at its very best, imaginative instrumental solos (…) and a hard-swinging big band of the highest quality.” Og amerikanske Jazz Journal var med i koret: “Eeg shares the limelight with the Danish Radio Big Band, among the best of the great radio bands that adorn north European airwaves.”

I den særlige anledning har DR Big Band også inviteret en af sine andre, anmelderroste gæstekunstnere, den unge danske mundharpemester Mathias Heise, med på scenen i Koncertsalen. Han blænder både op for sit virtuose solospil og det særlige greb om DR Big Band, som lå bag albummet The Beast, der udkom i 2019.

For at holde sikkerheden og trygheden i top hos publikum, får kun 500 personer adgang til pladserne foran scenen i Koncertsalen, og koncerten holdes i et koncentreret format på ca. fem kvarter uden pause for at undgå for megen trafik ind og ud af salen.

Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19 her: https://drkoncerthuset.dk/info-coronavirus/

Solist

Sinne Eeg

Special guest

Mathias Heise

Dirigent

Nikolai Bøgelund

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere