0Din kurv er tom

DR Big Band & Tim Garland

30. sep '22 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Tim Garland

DR Big Band & Tim Garland

DR Big Band åbner sæsonen med høj energi og virtuos vellyd fra saxofonisten Tim Garland, som bl.a. er kendt for sit Grammy-vindende samarbejde med Chick Corea. Oplev Garlands enorme spændvidde som både saxofonsolist, komponist og dirigent i denne længe ventede debut med DR Big Band.

Der er ikke mange saxofonister i verden, der ikke drømmer om at spille så fløjlsblødt, lækkert, virtuost, tight og energisk som engelske Tim Garland.

Gennem mere end 10 år har hans eminente spil gjort ham til Chick Coreas foretrukne saxofonist, og sammen vandt de i 2009 en Grammy Award for Best Instrumental Jazz Album.

Men Tim Garland er meget mere end en formidabel musiker. Med en baggrund i både jazzen og klassisk kompositionsmusik er han en komponist og arrangør, der både forstår at udnytte og udfordre rammerne for mange forskellige ensembletyper.

Her er muligheden for at opleve Tim Garland i dobbeltrollen som komponist og saxofonsolist i DR Koncerthuset sammen med DR Big Band. Det bliver første gang, de optræder sammen, men med pladeselskabet Edition Records som fælles ramme har de længe ønsket at møde hinanden.

Det bliver uden tvivl en højenergisk aften, som bl.a. byder på en række af Garlands originale og veldrejede numre fra en imponerende karriere og ikke mindst premieren på masser af helt nye toner, som Tim Garland har skrevet specielt til sine nye venner i DR Big Band.

Band

DR Big Band

Solist

Tim Garland

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter