0Din kurv er tom
Aflyst Målgruppe: 0.–4. klasse Skolekoncert

Strudsen Rasmus

23. mar '20 kl. 12:30

Studie 2

Strudsen Rasmus

Event er afholdt

Strudsen Rasmus

Kom og oplev DR Spirekoret, DR Børnekoret og DR Juniorkoret fortolke Jørgen Clevin-klassikeren Strudsen Rasmus.

Oplev DR Spirekoret, DR Børnekoret og DR Juniorkoret fortolke Jørgen Clevin-klassikeren Strudsen Rasmus, når DR Korskolen inviterer jer på en musikalsk rejse sammen med Rasmus og hans venner i Studie 2, som til lejligheden er bygget om til en eventyrlig savanne.

I 1945 skrev Jørgen Clevin bogen Rasmus – fortællingen om en struds, der bliver flyttet fra den afrikanske savanne til Zoologisk Have i København. Rasmus føler sig ensom og savner sine venner fra savannen. Heldigvis opdager Rasmus, at Zoologisk Have også er fyldt med de dyr, han kender, og at venskaber også kan knyttes her.

Vi har genfortolket historien og kan garantere at det bliver en sjov, medrivende og anderledes koncertoplevelse, når den afrikanske savanne vækkes til live igennem sang, musik, bodypercussion og historiefortælling.

 

Om skolekoncerterne:
Koncerterne er gratis
Hvor: Studie 2, DR Koncerthuset,
Ørestads Blvd. 13, 2300 København S

Målgruppe:  0. – 4. klasse.

Tilmelding:
Som noget nyt benytter vi en digital tilmeldingsplatform, som du finder til højre.
Vær opmærksom på, at du ikke er tilmeldt før du får en bekræftelse fra DR.

Oversigt over koncertdatoer og tidspunkter:
Mandag d. 23. marts
kl. 10.00 – 11.00: Koncert 1
kl. 12.30 – 13.30: Koncert 2

Læs mere om DR Korskolen

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter