DR Musikar­iet for fuld udblæsning

21. maj '17 kl. 12:00

DR Musikar­iet for fuld udblæsning

Event er afholdt

DR Musikariet for fuld udblæsning

Overvejer du eller dit barn at spille et blæseinstrument, eller er der mere hang til slagtøj og pauker? En hel dag i DR Koncerthuset i børnenes tegn fra kl. 12-16

Koncerthuset fyldes med masser af messing, overflod af træblæsere og en god gang i slagtøjet, når DR Musikariet kører for fuld udblæsning med instrumentprøvning og musikalske aktiviteter. Dagen kulminerer med en forrygende koncert i Koncertsalen med det fantastiske Rødovre Concert Band, der er danmarks-, nordisk og europamestre.

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere