0Din kurv er tom
Udsolgt Målgruppe: 1./2. klasse

Skolekoncert: DR Musikariet tegner

10. jun '22 kl. 10:00

Studie 1

Skolekoncert: DR Musikariet tegner

Event er afholdt

DR Musikariet tegner

Carl Quist Møllers nye børnebog ”Læsepadden Pede” er en billedfortælling for de mindste om fantasi, bøger og venskab, og om at glemme tid og sted, når man bliver grebet af en god historie. Det er en tegnet og skrevet historie om at finde glæden ved at læse, når man allermindst venter det – og nu bliver der sat musik til.

Kom og oplev et sjældent møde mellem den levende musik og den tegnede streg: Carl tegner og fortæller, mens sangere og musikere fra DR Symfoniorkestret, DR Big Band og DR Vokalensemblet skaber det musikalske univers.

Tilmelding:
Book jeres billetter direkte her på hjemmesiden. Koncerterne er forbeholdt skoler.
Klasser med behov for en kørestolsplads skal bestille gennem DR Kundecenteret (+45) 3520 6262.

 

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere