0Din kurv er tom

DR Pigekoret på Bramstrup

11. jun '22 kl. 19:00

Bramstrup

Se rabatmuligheder

DR Pigekoret på Bramstrup

Event er afholdt

DR Pigekoret på Bramstrup

Oplev DR Pigekoret i en utraditionel ramme, når koret sammen med Phillip Faber og musikalske gæster fylder den rustikke ladebygning på det fynske gods Bramstrup med udtryksfuld kormusik fra både fortid og nutid.

Her er en sjælden mulighed for at opleve DR Pigekoret og Phillip Faber i en helt andre rammer, end vi kender fra deres koncerter i tv.

For første gang optræder koret i den historiske ladebygning på det fynske gods Bramstrup, som med sine træbeklædte vægge, høje loft og naturskønne omgivelser indbyder til oplevelser, hvor publikum kommer helt tæt på musikken.

Til koncerten har DR Pigekoret sammensat et program, som udfordrer rammerne for en klassisk koncert og sætter gamle mestre over for nye toner. Du oplever koret i samspil med to danske kunstnere, som på én gang er populære, originale og alsidige: den virtuose jazz-mundharpespiller Mathias Heise og cellisten Henrik Dam Thomsen, der til daglig er solocellist i DR Symfoniorkestret.

Forvent en aften, hvor korets udtryksfulde stemmer er i centrum for en usædvanlig koncertoplevelse, som bygger bro mellem værker, genrer – og mennesker.

Denne koncert er en turnéversion af koncerten ’DR Pigekorets Sommeraften’ i DR Koncerthuset den 26.-27. maj.

Se programmet her

Koncerten kan også opleves den 11. juni 2022 klokken 16.00. Læs mere her

Værd at vide:
I forbindelse med ankomst og ventetid før dørene åbnes, vil der være mulighed for at vente udenfor ved vognporten, hvor borde og bænke vil være opstillet.
Man må gerne medbringe egen mad og drikkevarer, hvis det ønskes.

 

DR Pigekoret på Bramstrup

Download programmet her!

Dirigent

Phillip Faber

Solist

Henrik Dam Thomsen

Solist

Mathias Heise