0Din kurv er tom
Venteliste

DR PigeKorets jul

14. dec '19 kl. 16:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR PigeKorets jul

Skriv dig på venteliste

DR PigeKorets jul

Lyden af den traditionelle danske jul danner grundlaget for DR Pigekorets populære julekoncerter, hvor julemusikken både klinger trygt og velkendt og bliver sat i nyt, skinnende lys. Sangene bindes sammen af en visuel fortælling om at blive inviteret indenfor i et fællesskab, og måske fra tid til anden selv vælge at være udenfor.

Koncertsalen forvandles igen i år til et fortryllet og smukt julelandskab, hvor tonerne af jul klinger på tværs af alle tider og aldre.

Foruden de 55 sangere i DR Pigekoret og alle korene i DR Korskolen står et stjernehold af musikere med bl.a. Nikolaj Busk og Den Danske Strygekvartet på scenen i dette års julekoncert, der er krystalklar, ny, varm og velkendt på samme tid.

Medvirkende:

DR Pigekoret
DR Juniorkoret
DR Børnekoret
DR Spirekoret
Phillip Faber (chefdirigent)
Susanne Wendt (dirigent)
Clara Smedegaard (dirigent)
Rolf Hansen (skuespiller)


Musikere:

Den Danske Strygekvartet:
Nikolaj Busk (klaver/harmonika)
Erik Rydvall (nøgleharpe)
Christian Jørgensen (bas)
David Bendix Nielsen (orgel)

Download programmet her

Koncerten kan også opleves den 15. december 2019 klokken 13.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 15. december 2019 klokken 16.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 16. december 2019 klokken 18.30. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR PigeKorets koncertserie Fra os til dig, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Susanne Wendt, Phillip Faber & Clara Smedegaard

Dirigenter

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Forudbestil Kaffe & Kagebord her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder