DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

DR Pigekorets jul

14. dec '20 kl. 18:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Pigekorets jul

DR Pigekorets jul

DR Pigekorets julekoncerter er med årene blevet et stort tilløbsstykke og en forankret del af en årlig juletradition for mange danskere. Koncerterne har været årets højdepunkt for DR Pigekoret lige siden 1938, hvor koret blev stiftet, og hvert år træder koret med ny energi ind i juletraditionerne, med stor kærlighed til de smukke julesange.

Kom og få en musikalsk totaloplevelse i Koncertsalen, hvor tonerne af jul klinger på tværs af alle tider og aldre. Anbefalet minimumsalder er 7 år.

Koncerten kan også opleves den 12. december 2020 klokken 16.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 13. december 2020 klokken 13.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 13. december 2020 klokken 16.00. Læs mere her

Vær opmærksom på, at koncerten er en del af DR Pigekorets koncertserie Gennem lys og mørke, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Dirigent

Phillip Faber

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere