0Din kurv er tom
Venteliste

DR PigeKorets jul

18. dec '16 kl. 16:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR PigeKorets jul

Skriv dig på venteliste

DR­ Pige­Korets­ jul

Hvert år træder DR PigeKoret ind i juletraditionerne med lige dele nysgerrighed og kærlighed til de gamle julesange og traditioner. Koncertsalen forvandles til et fortryllet julelandskab, hvor tonerne af jul klinger på tværs af alle tider og aldre.

Ved DR PigeKorets julekoncert medvirker også alle børnene fra DR Korskolen, og vi møder skuespilleren Nicolaj Kopernikus i rollen som Peter fra Peters Jul.
I en rørende fortælling, som løber gennem hele koncerten, møder vi Peter som voksen, moderne familiefar, som på én gang drømmer om gamle dage og samtidig prøver at skabe den allerbedste jul for sin egen søn.

Musik af bl.a. John Rutter, C.E.F. Weyse, Phillip Faber, Jesper Mecklenburg m.fl.

Koncerten sendes på DR P2 lørdag 24/12 kl. 16, og vises i tv på DRK søndag 25. december kl.20.

Hent sangtekster

Fortæller og musikalske gæster

Dirigenter: Phillip Faber, Susanne Wendt, Clara Smedegaard

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter