0Din kurv er tom
Venteliste

DR Vokalensemblets jul

9. dec '22 kl. 19:30

Garnisonskirken

Se rabatmuligheder

DR Vokalensemblets jul

Skriv dig på venteliste

A Boy was Born

DR Vokalensemblet og Københavns Drengekor fylder den smukke Garnisons Kirke med lyden af udsøgt engelsk og dansk kormusik. Benjamin Brittens storslåede ’A Boy was Born’ forener de to kor i en poetisk julefortælling, som indrammes af musikalske perler fra begge kor og fællessange med publikum.

DR Vokalensemblets julekoncerter i Garnisons Kirke er blevet en stærk tradition, og i år bliver koncerterne en sjælden mulighed for at opleve to fremragende kor på én gang.

DR Vokalensemblet har nemlig inviteret de unge sangere i Københavns Drengekor for at kunne opføre et af julens storslåede og stemningsfulde korværker, Benjamin Brittens A Boy was Born. Komponisten var kun 19 år, da han skrev sit store værk, som kræver enorm virtuositet og udtrykskraft af både drengekoret og de voksne korsangere.

A Boy was Born bliver det musikalske højdepunkt i dette års julekoncert med DR Vokalensemblet og Københavns Drengekor, men koncerten bliver også en mulighed for at opleve de to kor hver for sig i dansk og engelsk julemusik af komponister som Herbert Howells, Peter Warlock, Sally Beamish, Francis Grier og Nils Greenhow.

I spidsen for koncerten er DR Vokalensemblets chefdirigent Marcus Creed, som er ekspert i engelsk kormusik med en fortid på bl.a. universiteterne i Oxford og Cambridge, og traditionen tro bliver der også plads til kendte danske og engelske julesange, hvor publikum inviteres til at synge med.

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Vokalensemblets koncertpakke “Året rundt med DR Vokalensemblet”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Se programmet her

Koncerten kan også opleves den 10. december 2022 klokken 16.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 11. december 2022 klokken 16.00. Læs mere her

Francis Grier

Alleluia, I bring you news of great joy

Herbert Howells

Sing lullaby

Peter Warlock

Bethlehem Down

Nils Greenhow

Love came down at Christmas

Sally Beamish

In the stillness

Benjamin Britten

A Boy was Born

George Woodward

Up, good, Christen folk and listen

Harold Darke

In the bleak midwinter

Elizabeth Poston

Jesus Christ the apple tree

John Gardner

Tomorrow shall be my dancing day

Dirigent

Marcus Creed

Kor

DR Vokalensemblet

Kor

Københavns Drengekor