DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

DR Vokalensemblets julekoncert

13. dec '20 kl. 16:00

Garnisonskirken

Se rabatmuligheder

DR Vokalensemblets julekoncert

Event er afholdt

DR Vokalensemblets julekoncert

DR Vokalensemblets julekoncert er blevet en stærk tradition, som hvert år fylder Garnisons Kirke med lyden af udsøgt kormusik og kendte julesalmer. I år fører koret an på en musikalsk jordomrejse til hele 10 forskellige lande – fra Frankrig og Italien til Australien og selvfølgelig Danmark.

Koncerten er AFLYST i henhold til regeringens retningslinjer pr. 9. december 2020. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail.

Der er ikke noget, der kan bringe os i julestemning så hurtigt og sikkert som lyden af den julemusik, vi kender og er vokset op med. Men hvordan lyder julen i Holland, Australien eller Estland?

Ved DR Vokalensemblets julekoncert i Garnisons Kirkes smukke kirkerum leder dirigenten Carsten Seyer-Hansen koret og publikum gennem juletoner fra 10 forskellige lande på tre forskellige kontinenter.

Kom tæt på julens kerne – på tværs af tid og sted – med stemningsfuld kormusik af bl.a. J.S. Bach, hollandske renæssancemestre og romantiske engelske komponister – krydret med orgelklang og kendte danske salmer, hvor publikum inviteres til at synge med.

Specielt til koncerten har DR Vokalensemblet bestilt et nyt værk hos den islandske komponist Bára Gísladottir. Hun fortæller selv om stykket ’NAT’: ”Jeg har skrevet et kort, eftertænksomt stykke, der kunne være et billede på krybbescenen i stalden. Mere specifikt stilheden efter at englene, hyrderne og dyrene var væk, og tilbage kun en fredfyldt, meditativ ro, badet i forunderligt stjerneskær.”

Koncerten kan også opleves den 11. december 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 12. december 2020 klokken 16.00. Læs mere he

Program


Bára Gísladottir

NAT

J.P. Sweelinck

Hodie, Christus natus est

Ole Kongsted

Es ist ein Ros

Arvo Pärt

O Morgenstern

Eric Whitacre

Lux nova

Herbert Howells

A spotless Rose

J.S. Bach

Singet dem Herrn

Danske julesalmer og kormusik fra Frankrig, Skotland, Italien, Australien

Dirigent

Carsten Seyer-Hansen

Orgel

James Sherlock

Kontrabas og komponist

Bára Gísladottir

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter