DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

DR Big Band & Miho Hazama – “Maiden Voyage”

14. nov '20 kl. 16:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Miho Hazama – “Maiden Voyage”

Skriv dig på venteliste

DRBB & Miho Hazama­”Maiden Voyage”

Chefdirigent Miho Hazama fører DR Big Band gennem en aften, der er dedikeret til legenden Herbie Hancock og hans album ’Maiden Voyage’ fra 1965. Med sine egne nye arrangementer hylder Hazama en af jazzens store pionerer gennem seks årtier, som stadig i dag sætter tonen på den internationale jazzscene.

Miho Hazamas første sæson med DR Big Band var en ’maiden voyage’ – jomfrurejse – ud over det sædvanlige. Med udsolgte koncerter, fremragende anmeldelser og massiv mediedækning er der ingen tvivl om, at DR Big Band har fundet den helt rigtige frontfigur, som ikke bare leder bandet sikkert gennem ethvert koncertkoncept, men også selv er en nyskabende komponist og arrangør.

Denne aften i Studie 2 kan du opleve Miho Hazama i sin dobbelte glansrolle som dirigent og arrangør, når hun sammen med DR Big Band hylder en af jazzens pionerer gennem seks årtier, den 80-årige pianist, komponist og producer Herbie Hancock.

Aftenen er dedikeret til Hancocks konceptalbum Maiden Voyage, som udkom på Blue Note Records i 1965 og hurtigt opnåede klassikerstatus, hvilket senere indbragte albummet den særlige Grammy Hall of Fame Award.

Med kendte numre som Dolphin Dance og Eye of the Hurricane skabte Hancock med Maiden Voyage en særlig maritim atmosfære fuld af referencer til havet og marinebiologi, som albummets fremragende musikere udforskede videre i deres skelsættende improvisationer.

Specielt til denne koncert har DR Big Bands nye chefdirigent Miho Hazama, som i år selv blev nomineret til en amerikansk Grammy for sin seneste udgivelse, arrangeret samtlige numre på det ikoniske Hancock-album for DR Big Bands 19 forrygende jazzmusikere, og i løbet af aftenen bliver der også plads til yderligere mesterværker fra Hancocks righoldige katalog fra seks årtier på toppen af jazzen.

En spændende musikalsk hyldest og en perfekt optakt til næste års Copenhagen Jazz Festival, hvor Herbie Hancock selv indtager DR Koncerthuset med sit band – efter at hans besøg denne sommer måtte aflyses sammen med resten af festivalen.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Miho Hazama

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere