DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

DR Big Band & Sinne Eeg

2. okt '20 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Sinne Eeg

Event er afholdt

DR Big Band & Sinne Eeg

DR Big Band skyder en ny sæson i gang sammen med den danske jazzdiva Sinne Eeg i DR Koncerthusets Studie 2. Med afsæt i det internationalt roste album ”We’ve Just Begun” er her chancen for at opleve den dynamiske symbiose mellem Danmarks førende jazzsangerinde og DR Big Bands fremragende musikere.

Med sin særlige kombination af lækker amerikansk ”sound” og cool nordisk spillestil er DR Big Band den perfekte ramme om vores internationalt anerkendte danske jazzdiva: Sinne Eeg.

Efter mange års musikalsk flirt gik bandet og Sinne for nylig ”all in” i et tæt, musikalsk samarbejde, som resulterede i det internationalt anmelderroste album ”We’ve Just Begun” – produceret af den amerikanske succesproducer André Fischer, der bl.a. er kendt som manden bag Natalie Coles superhit ”Unforgettable”.

Denne aften i DR Koncerthusets Studie 2 har du chancen for at dykke ned i live-numre fra det nye album med Sinne Eeg og DR Big Band, som ikke bare har fået danske anmeldere, men også international musikpresse til at finde de store roser frem.

Den engelske avis The Guardian skrev bl.a.: ”Jazz singing at its very best, imaginative instrumental solos (…) and a hard-swinging big band of the highest quality.” Og amerikanske Jazz Journal var med i koret: “Eeg shares the limelight with the Danish Radio Big Band, among the best of the great radio bands that adorn north European airwaves.”

Kom tæt på Sinne Eeg som både sangskriver, komponist og ikke mindst sangerinde og oplev DR Big Bands 19 forrygende musikere folde sig ud i en perlerække af de iørefaldende numre, som Sinne har skrevet specielt til det nye album. Og selvfølgelig tager kunstnerne også en tur om nogle af jazzens store hits, som er en del af DR Big Bands og Sinne Eegs fælles musikalske DNA.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Sinne Eeg

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter