0Din kurv er tom

Drømmekvarteret

16. okt '22 kl. 11:00

Studie 4

Drømmekvarteret

Drømme­kvarteret

Drømmekvarteret er drømmerejser kombineret med stemningsfuld verdensmusik, der giver ro til nervesystemet. Forfatteren Farnoush Bassri leder børnene gennem musikalske landskaber, som skabes live af nogle af Danmarks førende musikere: Mikkel Nordsø (guitar), Ole Theill (tablas) og Tine Rehling (harpe).

Aldersgruppe: 5-8 år
Koncerten er en del af DR Musikariets efterårsferie den 15. og 16. oktober. Se alle koncerterne her.

Kom med på en musikalsk drømmerejse, hvor du er i de allerbedste hænder.

Med forfatteren Farnoush Bassri som en fintfølende rejsefører bliver barnet selv hovedpersonen på en rejse gennem naturen, hvor der er frihed til at udforske følelser og kropslige fornemmelser.

Ved at invitere til at bruge fantasien bliver der plads til at visualisere, sanse og beskrive helt almindelige indtryk som frygt, kærlighed og spænding. Den mentale musikalske rejse igennem naturen kan på magisk vis flytte opmærksomhed, fokus og følelsesliv fra ét univers til et andet, så børnene lærer at mærke, hvordan følelser også påvirker kroppen.

Drømmerejsen akkompagneres af tre af Danmarks mest anerkendte musikere inden for jazzen og den klassiske musik, som sammen skaber et lydbillede, som børnene ikke kender fra anden børnemusik: jazzguitaristen Mikkel Nordsø, tabla-mesteren Ole Theill og harpenisten Tine Rehling.

Medvirkende: Farnoush Bassri, Mikkel Nordsø, Ole Theill og Tine Rehling

KREA VÆRKSTED
Multikunstneren Maria Lau Krogh skaber et kreativt rum for alle børn og voksne, der er en del af Musikariets efterårsferie. Kom forbi mellem koncerterne og brug din fantasi og dine hænder til at skabe sjove kreative universer. Maria hjælper og inspirerer både store og små til at skabe visuelle musikalske kunstværker i DR Koncerthuset.
Aldersgruppe: Alle
Medvirkende: Maria Lau Krogh

Koncerten kan også opleves den 16. oktober 2022 klokken 14.30. Læs mere her

Ramasjang Mysteriet

Hjælp med at løse Ramasjang-mysterier i DR Byen. Alle børn inviteres til detektivtjeneste. Kom på opdagelse og find spor, der kan afsløre hvilken Ramasjang skurk, der er på spil.

Læs mere her

 

Studie 4

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 4? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter