0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

DR’s Store Juleshow

27. nov '21 kl. 15:45

Koncertsalen

DR’s Store Juleshow

Event er afholdt

DR’s Store Juleshow

Vanen tro fejrer DR den søde juletid med et overdådigt juleshow. Johannes Langkilde og Katrine Muff inviterer til et musikalsk overflødighedshorn, hvor DR Symfoniorkestret, DR Pigekoret og bl.a. Sanne Salomonsen, Hjalmer, Bo Kasper Orkester og Lau Højen fortolker klassiske julesange og præsenterer os for nye.

DR’s Store Juleshow er en fast tradition, der med fantastisk musik og gennemført julestemning, får hele familien i julehumør. Med humor, festlige indslag og masser af julestemning ønsker vi alle hjemme i stuerne en glædelig jul.

OBS! TV-show. Der vil være fotografer i salen og på scenen.

Koncerten kan også opleves den 27. november 2021 klokken 19.45. Læs mere her

Se orkesterlise her.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere