0Din kurv er tom
Venteliste

Duellen – Morricone slår til igen

20. aug '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Duellen – Morricone slår til igen

Skriv dig på venteliste

[The Morricone Duel]

DR Symfoniorkestret er tilbage med en af sine allerstørste succeser. Soundtrack-koncerten ’Duellen’ er den ultimative musikalske oplevelse af den brutale og beskidte italienske mafia, der møder det lige så hævntørstige og beskidte Vilde Vesten! Værter: Han Duo

For information in English

Mere end 220 millioner seere fra hele verden kan ikke tage fejl. DR Symfoniorkestrets filmkoncert ”Duellen” er den ultimative musikalske oplevelse af den brutale og beskidte italienske mafia, der møder det lige så hævntørstige og beskidte Vilde Vesten. Efter vinterens corona-aflysninger, som også ramte ’Duellen’, har du nu igen chancen for at opleve en helt ny version af den episke koncert, som har fået millioner af filmfans til at følge DR Symfoniorkestrets YouTube-kanal.

DR Symfoniorkestret og DR Koncertkoret skyder med skarpt, og de gode, de onde og de grusomme står over for hinanden i en symfonisk duel af episke dimensioner: Morricones legendariske musik fra bl.a. The Good, the Bad and the Ugly og Once Upon a Time in the West, A Fistful of Dollars og Once Upon a Time in America er i centrum for koncerten. Og de to sangere Tuva Semmingsen og Christine Nonbo Andersen, som har fået fans over hele verden for deres vokalsoloer på YouTube, er igen med på scenen i Koncertsalen.

Nino Rota udfordrer med den ikoniske musik fra The Godfather, sammen med filmmesterværker af Sergio Leone, Francis Ford Coppola og Quentin Tarantino. Velkommen tilbage til den farligste koncert, du nogensinde har hørt – og nu i en udvidet version med endnu mere musik fra det Vilde Vesten fra bl.a. The Magnificent Seven og Rivers of No Return.

OBS! Inden koncerten kan du være med i den store Gangsters ’n’ Cowboys-quiz med Dan Andersen og Anders Fjeldsted i DR Koncerthusets foyer kl. 19.00-19.30.

Download programmet her

Koncerten kan også opleves den 17. august 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 18. august 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 19. august 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Nedenfor kan du se eller gense DR Symfoniorkestrets opførelse af Once Upon a Time in the West og The Good, the Bad and the Ugly fra filmkoncerten i 2018.

Duellen - Morricone slår til igen

Værter

Han Duo

Solist

Tuva Semmingsen

Solist

Christine Nonbo Andersen

Solist

Hans Ulrik

Dirigent

Christian Schumann

Kor

DR Koncertkoret

Orkester

DR Symfoniorkestret

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere