Duruflés­ Requiem

4. feb '18 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Duruflés­ Requiem

Duruflés Requiem

Den franske komponist Maurice Duruflés Requiem er med sin blide, inderlige og tidløse musik blevet et af de mest populære korværker – lige højt elsket af korsangere og publikum

Som en spejling af menneskets angst, når det står over for mysteriet om livets endelige slutning” – sådan beskrev den franske komponist Maurice Duruflé selv sit Requiem, som er blevet hans mest kendte værk.

Duruflé var hele ni år om at færdiggøre sit Requiem, som med sin stille åndfuldhed og de tidløse indslag af gregoriansk kirkesang er blevet et af de mest populære værker i korrepertoiret – lige højt elsket af sangere og publikum.

Koncerten byder også på Francis Poulencs udtryksfulde Litanies à la Vierge Noire for damekor og orgel, og du kan opleve Koncertsalens mægtige Van den Heuvel-orgel stråle i solo-orgelmusik af den store franske orgelkomponist Marcel Dupré.

Program


Dirigent

Bart Van Reyn

Solister

Michael Nagy (baryton) Elisabeth Jansson (mezzo), Henrik Dam Thomsen (cello)

Maurice Duruflé

Requiem (op 9)

Marcel Dupré

Laudate Dominum

Francis Poulenc

Litanies à la Vierge Noire

Dirigent

Bart Van Reyn

Solist, baryton

Michael Nagy

Solist, mezzo

Elisabeth Jansson

Solist, cello

Henrik Dam Thomsen

 

Programhæfte

Vil du gerne vide mere om koncerten, du skal ind og høre? Her kan du hente vores flotte programhæfte, hvor du kan finde info om musikere og komponister.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord