0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Duruflés Requiem

4. feb '18 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Duruflés Requiem

Event er afholdt

Duruflés Requiem

Duruflés Requiem er med sin blide, inderlige og tidløse musik blevet et af de mest populære korværker. Oplev klangen af DR KoncertKoret sammen med Koncertsalens imponerende orgel og tre fremragende solister, som byder på et rent fransk program med musik af Duruflé, Dupré og Poulenc.

Som en spejling af menneskets angst, når det står over for mysteriet om livets endelige slutning” – sådan beskrev den franske komponist Maurice Duruflé selv sit Requiem, som er blevet hans mest kendte værk.

Duruflé var hele ni år om at færdiggøre sit Requiem, som med sin stille åndfuldhed og de tidløse indslag af gregoriansk kirkesang er blevet et af de mest populære værker i korrepertoiret – lige højt elsket af sangere og publikum.

Koncerten byder også på Francis Poulencs udtryksfulde Litanies à la Vierge Noire for damekor og orgel, hvor du kan opleve Koncertsalens mægtige Van den Heuvel-orgel stråle.

Dirigent

Bart Van Reyn

Solister

Michael Nagy (baryton), Elisabeth Jansson (mezzo), Henrik Dam Thomsen (cello), Ørjan Horn Johansen (orgel)

Marcel Dupré (1886-1971)

Laudate dominum (op 9/1)

Francis Poulenc (1900-63)

Litanies à la vierge noire

Francis Poulenc (1900-63)

4 Petites prières de Saint-François d’Assise

Maurice Duruflé (1902-86)

Requiem (op 9)

Dirigent

Bart Van Reyn

Solist, baryton

Michael Nagy

Solist, mezzo

Elisabeth Jansson

Solist, cello

Henrik Dam Thomsen

Solist, orgel

Ørjan Horn Johansen

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere