0Din kurv er tom
Venteliste Special guest SØS GUNVER RYBERG

Efterklang – ekstrakoncert

5. nov '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Efterklang – ekstrakoncert

Skriv dig på venteliste

SPECIAL GUEST: ­ SØS GUNVER RYBERG

Efterklang er et efterspurgt navn og bandets første koncert i Koncertsalen melder udsolgt, men det er heldigvis lykkedes at tilføje en ekstra koncert. På aftenen optræder SØS Gunver Ryberg som special guest, inden Efterklang går på scenen.

De to koncerters repertoire vil både indeholde materiale fra Efterklangs internationalkendte bagkatalog og ny musik fra et kommende album.

Den 20. september udsender Efterklang deres længe ventede album under titlen ’Altid sammen’. For første gang i bandets karriere er alle pladens tekster på dansk. Det er deres første fuldlængde-album siden 2012.

Nogle af kompositionerne opføres for allerførste gang live til koncerten i Koncertsalen. Yderligere kan publikum se frem til, at Efterklangs grundkonstellation får tilføjet udvalgte musikere specielt til lejligheden.

”Det er første gang siden 2014, at vi spiller sange fra vores bagkatalog, og samtidig spiller vi helt nye sange. Vi har samlet et virkelig spændende band med musikere fra Norge, Litauen, Belgien og Danmark,”fortæller Rasmus Stolberg om, hvad publikum kan forvente at opleve på scenen i København.

Efterklang har manifesteret sig som et efterspurgt internationalt navn med udsolgte koncerter på prestigescener som Sydney Opera House, The MET i NYC og Barbican i London og Hamborgs ikoniske Elphilharmonie.

Efterklang, bestående af barndomsvennerne Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg, har gennem deres minutiøse og gennemarbejdede lydunivers skabt et helt særegent renomme, der har løftet dem ind i en særlig liga med et dedikeret og stort publikum.

Efterklang er kendetegnet ved deres originale og konstant foranderlige tilgang til deres bandidentitet.

Udover en række banebrydende pladeudgivelser har Efterklang arbejdet indenfor differentierede udtryk som opera, film, sågar en musikalsk arktisk ekspedition samt en interessant række af musikalske samarbejdspartnere – ortodokse som en række af symfoniorkestre og f.eks. Budgie fra legendariske Siouxsie & the Banshees til uortodokse som rengøringspersonalet fra et kendt europæisk operahus – og et endeligt opgør med bandets egen fortælling under titlen ’The Last Concert’, der i 2014 varslede et nybrud for fremtiden.

Koncerterne den 5. og 6. november i Jean Nouvels imposante DR Koncerthuset i Københavns Ørestad bliver, udover en enkelt afstikker, de eneste muligheder for at opleve Efterklang i koncert på dansk grund i hele 2019.

Du kan få en fornemmelse af, hvordan Efterklang lyder, når de tager favntag med det danske sprog på singlen ”Vi er uendelig” – i musikvideoen optræder Helena Christensen og er en hyldest til en ikonisk Johnny Hallyday TV-optræden tilbage fra 1964:

Fotokredit: Ida Hermansen


SPECIAL GUEST: 
SØS GUNVER RYBERG

Hun er dansk komponist, performer og lydkunstner kendetegnet ved sin kompromisløse intensitet.

SØS er internationalt anerkendt og skaber banebrydende og genreoverskridende elektronisk musik.
Hun optræder over hele verdenen i mange forskellige sammenhænge fra festivaler og klubber til museer og site specific locations. Hun har allerede spillet på prestige-festivaler og venues som Berghain, Atonal, Boiler Room, CTM Festival, Corsica Studios, Flow Festival, EKKO, Rewire osv. Hun har modtaget en række priser og hædersbevisninger som fx. en BAFTA-nominering for sit arbejde på det multi-prisbelønnede computerspil INSIDE. Hendes seneste musikudgivelse er på det højt respekterede Berlin/UK baserede label AVIAN

Senest er SØS Gunver Ryberg kurateret af Aphex Twin personligt til  at optræde på WHP19 i Manchester i september- ligesom at Richard D. James også benytter SØS’ musik, når han fungerer som DJ.

SØS udtryk er kendt for sin stærke transformative kraft. Teksturer, klange og intense rå rytmer, der udforsker andre bevidsthedstilstande. Virkelighedens lyde rammes ind af næsten symfoniske former med sin egen ekspressivtiet.

SØS GUNVER RYBERG

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder