0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Efterklang

6. nov '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Efterklang

Efterklang

Efterklang har manifesteret sig som et efterspurgt navn internationalt med udsolgte koncerter bl.a. i Sydney Opera House og The MET i NYC. Efter flere års fravær fra de danske scener vender bandet tilbage med et besøg i DR Koncerthusets Koncertsalen.

DR Koncerthuset & artFREQ. præsenterer Efterklang i DR Koncerthusets Koncertsalen

Efterklang annoncerede tidligere i 2019, at de til september spiller i Hamborgs ikoniske Elbphilharmonie, og denne koncert er allerede udsolgt. Bandet, bestående af barndomsvennerne Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg, har gennem deres minutiøse og ultra-gennemarbejdede lydunivers skabt et helt særegent renommé, der har løftet dem ind i en særlig liga med et dedikeret og stort publikum.
Efterklang spiller til maj i koncertsalen i Musikhuset i Aarhus, under SPOT Festival, men derudover er den eneste mulighed for at se bandet spille i 2019 koncerten den 6. november i Jean Nouvels imposante DR Koncerthusets Koncertsalen i København.

Rasmus Stolberg fra Efterklang fortæller om baggrunden for koncerten i København:
”Det var vores største ønske, at denne koncert skulle finde sted i Koncertsalen i DR Koncerthuset, som efter vores mening har udviklet sig til et af de bedste steder at opleve livemusik i København.”
Koncertens repertoire vil ikke blot indeholde materiale fra Efterklangs historiske bagkatalog, men vil også rumme en række helt nye kompositioner, der for første gang opføres live til koncerten i København.
Til Efterklangs grundkonstellation vil blive tilføjet udvalgte musikere specielt til lejligheden, som Rasmus Stoltenberg forklarer det:
”Det er første gang siden 2014 at vi spiller sange fra vores bagkatalog og samtidig spiller vi helt nye sange. Nye sange som vi er enormt begejstret for og som vi glæder os til at dele. Det bliver os tre på scenen og så 2 kærestepar faktisk. Vi har samlet et virkelig spændende band med musikere fra Norge, Litauen, Belgien og Danmark. Fantastiske musikere og mennesker,”
Hvad publikum mere konkret kan forvente at opleve på scenen i Koncertsalen, bliver annonceret senere frem mod koncerten

Efterklang er kendetegnet ved deres originale og konstant foranderlige tilgang til deres bandidentitet. Udover en række banebrydende pladeudgivelser har Efterklang arbejdet indenfor differentierede udtryk som opera, film, sågar en musikalsk arktisk ekspedition, samt en uendelig interessant række af musikalske samarbejdspartnere – ortodokse som en række af symfoniorkestre og f.eks Budgie (Peter Edward Clarke) fra legendariske Siouxsie and the Banshees til uortodokse som rengøringspersonalet fra et kendt europæisk operahus – og et endeligt opgør med bandets egen fortælling under titlen ’The Last Concert’, der i 2014 varslede et nybrud for fremtiden.

EFTERKLANG UDGIVELSER
2003: ”Springer” (mini-album)
2004: “Tripper” (album)
2007: “Under Giant Trees” (mini-album)
2007: “Parades” (album)
2008: “Performing Parades” (live-album)
2010: “Magic Chairs” (album)
2011: ”An Island” (musik-dokumentar af Vincent Moon og Efterklang)
2012: “Piramida” (album)
2013: “The Ghost of Piramida” (musik-dokumentar af Andreas Koefoed)
2013: “The Piramida Concert” (live album)
2016: ”Leaves, The Colour of Falling” (opera album af Karsten Fundal, Efterklang m.fl.)

Efterklang vender tilbage til de danske scener efter flere års fravær og spiller koncert i Koncertsalen

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere