Den store EID-fest i ­DR Koncerthuset

1. jul '17 kl. 11:00

Studie 1

Den store EID-fest i ­DR Koncerthuset

Event er afholdt

EID-Fest i DR Koncerthuset

Eid er festen, der markerer afslutningen af Ramadanen og en måneds faste for 1,8 milliarder mennesker over hele Jorden. DR Koncerthuset fejrer med, og byder på madboder, festlige aktiviteter og koncerter med Fatma Zidan Group, Moussa Diallo Trio og Cesilia.

Kom og vær med når DR Koncerthuset og Helhedsplanen Partnerskabet i Urbanplanen inviterer til Eid fejring i DR Koncerthuset – for børn og voksne.

En stor fest med masser af sjove aktiviteter som Angry Bird Bane, hoppeborg og trampoliner, beauty-lounge for børn med hår- og negle-udsmykning, ansigtsmaling og hennamønstre. Cirkus-område, breakdance, ponyridning og perleplader… kort sagt; masser af sjove lege og aktiviteter for alle.

Ingen Eid-fest uden masser af mad.

EID er unægtelig forbundet med god mad. Den Store EID-fest i DR Koncerthuset har selvfølgelig også masser af dejlig mad fra hele verden – i madboder, placeret udenfor omkring DR Koncerthuset.

Stor fest med musikalsk stjernedrys

Musikken leveres af Fatma Zidan Group, Moussa Diallo Trio og den unge superstjerne Cisilia.

Cisilia er aktuel med singlen SNAP! Som er forløber for et kommende album, der lander til efteråret 2017. Cisilia er den yngste artist nogensinde til at modtage 2 DMA statuetter – og hun ser frem til at EID-feste med alle sine fans i DR Koncerthuset, Studie 1.

Eid Mubarak – glædelig Eid!

 

Om arrangementet

Eidfest i DR Koncerthuset er et børne- og familiearrangement, som er blevet til i samarbejde mellem DR Musikariet og DR Koncerthusets naboer fra Urbanplanen i København, ’Partnerskabet’ og ’Helhedsplanen Amager’. DR Musikariet står for de musikalske tilbud, mens Helhedsplanen, der er en del af det offentlige boligsociale arbejde, står for at koordinere aktiviteter fra forskellige lokale foreninger og madboder til arrangementet.

I flere år har DR Musikariet været ramme for forskellige musikalske tilbud målrettet børn og unge. DR Musikariet har i løbet af foråret inviteret børn og deres familier til åbne, musikalske arrangementer bl.a. ved OrkesterFestivalen med børne- og ungeorkestre fra hele landet den 12. marts og til arrangementet ’DR Musikariet for fuld udblæsning’ 21. maj i DR Koncerthuset. Derudover leverer DR Musikariet en række skoletilbud over hele landet.

Til Eid-festen inviterer DR Musikariet til åbent arrangement med sangerinden Cesilia, der er vinder af Danish Music Award 2015 for Årets danske hit og Årets nye danske navn og som i øvrigt selv er vokset op i Urbanplanen. Derudover kan man opleve Fatma Zidan, der er vinder af bl.a. Danish Music Award for Bedste world track, og endelig kan man høre den verdensberømte bassist Moussa Diallo, som også er kendt for sit mangeårige virke på børnemusikområdet.

Program

Koncerter i Studie 1


Kl. 12:00 - 12:40

Børnekoncert med Moussa Diallo Trio

Kl. 13:00 - 13:40

Fatma Zidan Group

Kl. 16:00 - 16:40

Cisilia

Solist

Cesilia

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere