0Din kurv er tom
Aflyst

Ekaterina Frolova violin & Vesselin Stanev piano

25. maj '20 kl. 19:30

Studie 2

Ekaterina Frolova violin & Vesselin Stanev piano

Event er afholdt

Concert of chamber music

Den bulgarskfødte prisvindende pianist Vesselin Stanev kommer tilbage og giver koncert i DR Koncerthuset. Ved denne koncert kan du også opleve violinisten Ekaterina Frolova, som Vesselin Stanev gennem mange år har optrådt sammen med.

Vesselin Stanev, der af den russiske onlineavis Pravda Online blev kaldt et beskedent geni, har foruden DR Koncerthuset tidligere spillet i store koncertsale som Wigmore Hall i London, Alte Oper i Frankfurt og Philharmonie Berlin. En anmelder omtalte Vesselin Stanev således: Han er ikke bare pianist, men også musiker.

Han er uddannet fra musikakademiet i Sofia, har studeret ved Dmitri Bashkirov på Tjajkovskij Konservatoriet i Moskva, og siden ved Alexis Weissenberg på Conservatoire National Supérieur de Musique i Paris. Selvom Vesselin Stanev har gået på flere internationale uddannelser, er det særligt Bashkriov på Tjajkovskij konservatoriet, der har formet Stanev, som tilhører den russiske skole af pianister.

Foruden Vesselin Stanev selv, vil koncerten også byde på musik i fællesskab med den russiske violinist Ekaterina Frolova, der ligesom Vesselin Stanev også har vundet Tjajkovskijprisen i Moskva. De to spillede sammen en koncert i DR Koncerthusets Studie 2 i 2018. Ekaterina Frolova optræder som solist over hele verden og arbejder ofte sammen med Wiener Statsoper.

Program


Fauré

Sonate for violin og klaver nr. 1

Grieg

Sonate for violin og klaver nr. 3

Liszt

Grand Duo Concertant «Le Marin»

Ysaÿe

Au Rouet

Ysaÿe

Caprice d’après l’Etude en forme de Valse de Camille Saint-Saëns

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder