0Din kurv er tom

EKKO

9. feb '19 kl. 20:30

Studie 3

EKKO

Event er afholdt

EKKO

EKKO er et alias for komponist og producer Frithjof Toksvig, som i Studie 3 sørger for en unik aften med organisk downtempo electronica, der formår at integrere alverdens genrer i spændingsfeltet mellem electronica, jazz og cinematisk stemningsmusik.

EKKO’s musik trækker på Frithjof Toksvigs erfaringer fra filmmusikkens billedunderstøttende og billedskabende toner og Deepfried Togumas rolige rytmer.

EKKO er evig behagelig, men aldrig behagesyg, og Frithjof Toksvig forstår i den grad at lade lytteren danne sine egne cinematiske oplevelser bag de lukkede øjne, mens musikken flyder frit i ørerne.

EKKO har udgivet 3 albums: “I Know I Am Human” (2007), “Any Given Sunday” (2011) og “Meltdown” (2018). Nummeret “Rehearsal” fra debut-albummet var med på Trentemøllers compilation “Late Night Tales” (2011).

Siden 2008 har Toksvig desuden været en del af projektet Vi Sidder Bare Her sammen med Mikael Simpson og Jørgen Leth. Sideløbende har Frithjof Toksvig en imponerende karriere som filmkomponist, hvor han har skabt musikken til en lang række prisbelønnede biograf- og novellefilm, dokumentarer og radiodrama.

På scenen finder man følgende besætning:
Niclas Tange (Sølvstorm) – trommer/samples
Georg Rune Andersen (Sølvstorm) – bas, guitar
Jacob Ulstrup (Ulige Numre) – keyboards
Frithjof Toksvig – guitar og pedalsteel
Koncerten med EKKO er et samarbejde med Copenhagen Jazz Festival og en del af Vinterjazz-programmet i 2019.
Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over tre uger og er arrangeret i samarbejde med flere end 120 spillesteder og arrangører fra Skagen til Bornholm. Vinterjazz 2019 finder sted fra 1.-24. februar.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere