0Din kurv er tom
Venteliste

Elbow

17. nov '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Elbow

Skriv dig på venteliste

Elbow

Britiske Elbow er blevet kaldt noget af det mest engelske, der er kommet ud af den britiske musikscene i nyere tid og har netop høstet store roser for deres koncert på Heartland med 5/6 stjerner hos både Gaffa og Fyens Stiftstidende. Nu giver Manchesterbandet deres første danske indendørskoncert i otte år, når de besøger DR Koncerthuset den 17. november.

Elbow har i løbet af deres lange karriere vokset sig ind i rækkerne af de mest elskede britiske navne. Med et bagkatalog, der bevæger sig mellem jordnær melankoli og poetisk stadionrock, har bandet modtaget et hav af priser inklusiv en Mercury Prize, solgt millioner af plader og har konsekvent været at finde på de engelske hitlister.

Alligevel skulle der fire albums til, før bandet fik sit endelige gennembrud tilbage i 2008. I dag betragtes Elbow som et af de mest populære britiske bands. Nu har Elbow annonceret deres første danske indendørskoncert i otte år, når de lægger vejen forbi København til efteråret.

Med den karismatiske Guy Garvey i front, står Elbow på skuldrene af Manchesters stolte rocktraditioner, og kritikere har over årene brugt referencer som Joy Division, The Smiths, Radiohead, Genesis og sågar Coldplay, til at beskrive bandet. Herhjemme er Elbow blandt andet blevet beskrevet i Politiken med ordene:

“Når de er mest udadvendte, er der berøringsflader med britpop fra Blur til Coldplay, men når musikken for alvor tør være sart, er det snarere det følsomme skotske 80’er-band The Blue Nile, der spøger.”

Medlemmerne i Elbow fandt sammen allerede i 1990, hvor de for første gang spillede sammen på pubben, The Corner Pin, i en lille by i udkanten af Manchester. Det skulle blive en hård start for bandet, der allerede inden deres debutalbum udkom, nåede at blive signet for derefter at blive droppet igen af deres daværende pladeselskab. Bandet formåede dog at vende nederlaget til succes og har siden da udgivet syv anmelderroste studiealbums med en ekstra tilføjelse til diskografien med det nye “Giant of All Sizes”, som er udsendt en måned inden koncerten i Koncertsalen.

Elbow har netop givet koncert på festivalen Heatland og fået store roser af både Gaffa og
Fyens Stiftstidende med 5/6 stjerner.

Læs anmeldelserne her:

https://gaffa.dk/anmeldelse/137714/anmeldelse-nar-melodisk-indierock-ikke-er-raketvidenskab

https://www.fyens.dk/kultur/Magnificent-koncert-Elskvaerdige-Elbow-tog-fusen-paa-Heartland/artikel/3354782

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere