Elisso Bolkvadze

5. okt '17 kl. 20:00

Studie 2

Elisso Bolkvadze

Event er afholdt

Elisso Bolkvadze

Elisso Bolkvadze er pianist fra Georgien med en stor international karriere. Det er første gang, at Elisso Bolkvadze giver koncert i Danmark. Hendes storslåede koncerter er tilløbsstykker i vores nabolande, og hendes navn er stort i hele den østlige del af Europa.

Hun gjorde sig tidligt i sin karriere bemærket ved at vinde store internationale konkurrencer som Van Cliburn (USA), Vianna da Motta (Lissabon, Portugal), Axa International Piano Competition (Dublin, Ireland), Marguerite Long-konkurrencen, som også tildelte hende en særpris for bedste tolkning af fransk musik, samt den store Bach International Competition i Leipzig. I hendes hjemland, Georgien, er hun blevet belønnet af den georgiske regering og har modtaget den største nationale hædersmedalje i 1993, ligesom hun er blevet hædret for sin kulturelle indflydelse af bystyret i Tbilisi i 2010. Blandt hendes seneste store udmærkelser er udnævnelsen som UNESCO Kunstner for Fred.

Program


F. Chopin

Andante Spianato et Grande Polonaise brillante, op.22 (13 mins)

F. Schubert

Impromptu, D 899, op.90, No. 2,3,4 (17 mins)

M. Sogny

Entrevisions (Editions Durand) (12 mins)

C. Debussy

« L’Isle Joyeuse » (6 mins)

S. Prokofiev

Sonate pour piano No. 2, op.17, ré mineur (20 mins)

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.
Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.
Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere