Venteliste Warm-up: Secret Love Fra kl. 18:00

Ella Fitzgerald 100 år – We love you madly

11. jul '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Ella Fitzgerald 100 år – We love you madly

Event er afholdt

we love you madly Ella

I anledning af hundredåret for Ella Fitzgeralds fødsel hylder DR Big Band "The Queen of Jazz", Kom allerede klokken 18.00 og blive varmet grundigt op med Secret Love i DR Koncerthuset.

DR Big Band står bag storslået Ella Fitzgerald-hyldest på Copenhagen Jazz Festival 2017.

Secret Love er et vinyltema, hvor danske musikere og komponister viser deres kærlighed til jazzen, åbner deres private pladesamling og spiller deres yndlingsvinyler i en afslappet atmosfære; Fra deres første møde med musikken og frem til deres seneste hemmelige fund bagerst i pladeforretningerne. Secret Love er tidligere blevet afholdt i Jazzhouse, Sort Kaffe & Vinyl, Kind of Blue m.fl.

Alle, der ikke er født i går, kender Ella Fitzgeralds uimodståelige stemme. Da hun med ynde og lethed, sublime fraseringer og improvisation sang sig ind i hjertet på hele verden med et hav af live- og studieoptagelser, blev hendes stemme intet mindre end udødelig, og med rette er hun blevet kaldt ”First Lady of Song” og ”The Queen of Jazz”.

I anledning af hundredåret for Ella Fitzgeralds fødsel hylder DR Big Band hendes liv og hendes over 60-årige sangkarriere. Til lejligheden har bandet inviteret to dejlige jazzsangerinder, som vi glæder os til at hylde og udforske Ellas musikalske univers sammen med: danske Sinne Eeg og amerikanske Nnenna Freelon.

Danske Sinne Eeg har i de senere år har markeret sig som en af de betydeligste jazzsangerinder i Europa – og den hele seks gange Grammy-nominerede jazzdiva Nnenna Freelon har optrådt og turneret med bl.a. Ray Charles, Aretha Franklin, Herbie Hancock og Terence Blanchard.

DR Big Band vil sammen med de to sangerinder tage os med ind i Ellas fantastiske univers. Forvent en aften med det ypperste indenfor Jazz sang. En aften til ære for Ella, fordi….  “We love you madly, Ella”!

På programmet er bl.a.

  • A Tisket a Tasket
  • Lets do it
  • Bewiched
  • Come Rain or Come shine
  • Can’t take that away

Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted på mere end 120 spillesteder i København og på Frederiksberg den 7.-16. juli 2017. Info: www.jazz.dk

cjfKoncerten laves i samarbejde
med Copenhagen Jazz Festival

Program


Dirigent

Dennis Mackrel

Solister

Sinne Eeg, Nnenna Freelon

Dirigent

Dennis Mackrel

Solist

Sinne Eeg

Solist

Nnenna Freelon

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord