0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Elsker dig for evigt

14. feb '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Elsker dig for evigt

Event er afholdt

Elsker dig for evigt

Tag kæresten med til Valentinsdag i DR Koncertsalen, når nogle af Danmarks største sangskrivere fylder salen med en verden, hvor der er sat ord og toner til de stærkeste følelser vi mennesker har. Den første kærlighed. Den største kærlighed. Eller måske mest af alt den tabte kærlighed.

Sammen med et veloplagt husorkester og musikere fra DR SymfoniOrkestret kan du opleve kunstnerne Bisse, Alberte, Peter Sommer, Jonas Petersen, Elisabeth, Sys Bjerre og Niels Skousen fremfører deres egne helt nykomponerede kærlighedssange. Samtidigt spiller de covernumre af nogle af de største kærlighedssange, der nogensinde er skrevet. Kærligheden som du kender den, ville ikke være den samme uden de sange, som siger alt det du ikke selv kan sige.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere