Udsolgt

Elvis Costello Solo – DETOUR

6. mar '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Elvis Costello Solo – DETOUR

Event er afholdt

Elvis Costello Solo – DETOUR

Til marts næste år optræder Elvis Costello i DR Koncerthuset som del af sin "Detour". Det bliver et soloshow, hvor englænderen vil stå helt alene på scenen, blot udstyret med sit imponerende bagkatalog.

Den britiske musiker og singer-songwriter Declan Patrick MacManus – bedre kendt som Elvis Costello – gæster Danmark som del af sin kritikerroste soloturné, “Detour”.

I begyndelsen af karrieren havde han The Attractions i ryggen og siden The Imposters, men den seneste tid har han turneret helt på egen hånd, uden hverken band eller scenestaffage. I Danmark senest på Værket i Randers i 2014.

GAFFA gav 5 stjerner og skrev, at “Costello viste, at hvis man bare er en tilstrækkelig dygtig og alsidig sanger, guitarist og sangskriver, kan man sagtens underholde en sal i 2½ time uden andre virkemidler end stemme, guitar, klaver, lys og en håndfuld anekdoter”.

I foråret vender Elvis Costello tilbage til Danmark, også i soloformat og denne gang for at optræde i DR Koncerthusets imposante Koncertsalen.

Den snart 62-årige stjerne har for længst cementeret sin legendestatus som sangsmed, og han har samarbejdet med alle fra Paul McCartney og Burt Bacharach til The Pogues og The Roots.
Til marts får hans københavnske fans endnu engang mulighed for at opleve, hvorfor han er at finde på Rolling Stones liste over de 100 største kunstnere gennem tiderne.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere