DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

En anden verden

2. okt '20 kl. 19:30

Trinitatis Kirke

Se rabatmuligheder

En anden verden

Event er afholdt

En anden verden

DR Vokalensemblet og chefdirigent Marcus Creed tager dig med ind i myternes og legendernes verden med en koncert, der både byder på græske guder, folkeviser, nordisk mytologi – og en tur til Shakespeares magiske universer. Vært: Celine Haastrup (DR P2)

Hvor holder vores virkelighed op – og hvor begynder den verden, som myter og legender udspiller sig i? I mange eventyrlige fortællinger er grænsen flydende mellem virkelighed, drøm, fantasi og overlevering.

I denne koncert med DR Vokalensemblet og chefdirigent Marcus Creed kommer vi helt ud til kanten af vores verden, som vi kender den. Men selvom hovedpersonerne er guder, helte eller stemmer fra en fjern fortid, kredser fortællingerne om helt grundlæggende temaer i menneskelivet,.

I det virtuose værk Balders død af Bernard Hughes folder korsangerne den berømte nordiske myte ud om den unge gud Balder, som narres i døden af den ondskabsfulde Loke. Og i det prisvindende værk Til jordens kant af Maija Einfelde er det den græske ildgud Prometheus, der er centrum i et udtryksfuldt klangunivers.

Kodalys Matra-billeder er ungarsk folklore for fuldt blus med landsbyliv, røverhistorier og masser af fest. Et farvestrålende og charmerende værk, som DR Vokalensemblet netop har indspillet på et nyt album.

DR Vokalensemblet og Marcus Creed tager også publikum med til den gådefulde ø i Shakespeares skuespil Stormen og eventyrskoven i En skærsommernatsdrøm, hvor nogle af Shakespeares mest berømte linjer kommer fra: We are such stuff as dreams are made of – Vi er den slags stof, som drømme er lavet af.

Se program her

Vær opmærksom på, at koncerten er en del af DR Vokalensemblets koncertpakke Korsang under himlen, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Maija Einfelde

At the edge of the earth

Ralph Vaughan Williams

Three Shakespeare Songs

Zoltán Kodály

Matrai Kepek

Bernard Hughes

Balders død

Dirigent

Marcus Creed

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter