0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

En nordisk sommer

24. jun '21 kl. 19:30

Trinitatis Kirke, København

Se rabatmuligheder

En nordisk sommer

Event er afholdt

En nordisk sommer

Strålende sollys, skyggefulde skove, blomstrende haver – og masser af sang! På en af årets lyseste aftener inviterer DR Vokalensemblet og den anerkendte svenske dirigent Sofi Jeannin til et musikalsk møde med vores særlige nordiske sommer og dens tro ledsager: kærligheden.

Sommer og sang hører sammen. Vores nordiske komponister har skrevet et væld af sange og korværker til tekster, der malende beskriver sommerens mange facetter gennem stærke naturbilleder – fra eufori og lykke til de små strejf af vemod, som kan ramme os midt i sommerens idyl.

På denne sommeraften i hjertet af København fører den anerkendte svensk-franske dirigent Sofi Jeannin de 18 sangere i DR Vokalensemblet gennem en skøn vifte af nordisk kormusik og sange, som kredser om sommeren – fra Carl Nielsen til Edvard Grieg, Hugo Alfvén og nyere toner af svenske Anders Hillborg og Karin Rehnqvist. Der bliver også plads til et par fællessange, hvor publikum selv kan synge med.

Sofi Jeannin er født i Frankrig, vokset op i Sverige og uddannet som sangerinde og dirigent på musikkonservatorier i Nice, Stockholm og London. Hun har været chefdirigent for Det Franske Radiokor, og i dag leder hun The BBC Singers – begge steder som den første kvinde på posten. DR Vokalensemblet ser frem til det nye samarbejde med Jeannin, som denne aften dirigerer koret for første gang.

Hent programmet her

Grundet corona restriktioner er der krav om at vise et gyldigt coronapas ved indgangen. Husk også at medbringe ID.God fornøjelse.

Vær opmærksom på, at koncerten er en del af DR Vokalensemblets koncertpakke Året rundt med DR Vokalensembet, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Anders Hillborg

En midsommarnattsdröm

Hugo Alfvén

Uti vår hage; Aftonen

Karin Rehnqvist

Natt över jorden

Edvard Grieg

Ved Rondane

Danske sommersange af Carl Nielsen, Svend S. Schultz og andre

Dirigent

Sofi Jeannin

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere