Få billetter tilbage Koncertem starter kl. 20 OBS! Koncerten starter kl. 20.00, da der ikke vil være opvarmning inden En Vogue går på.

En Vogue – For The Love of Music Tour

21. apr '17 kl. 20:00

Studie 2

En Vogue – For The Love of Music Tour

Event er afholdt

En Vogue

Rhona Bennett, Terry Ellis og Cindy Herron-Braggs, bedre kendt som En Vogue, besøger København i april. ’’The Original Funk Divas’’ medbringer deres nye album ’’Electric Café’’ samt en række af deres hits; ’’Free Your Mind’’, ’’Never Gonna Get It’’ og ’’Whatta Man’’.

En Vogue har aldrig været bange for at bryde normen og har gennem de sidste to årtier været med til at definere begreberne om skønhed, stil og musik.

Anerkendt som en af de top 5 mest sælgende amerikanske kvindegrupper i historien, har En Vogue solgt over 20 millioner album og ubesværet rykket med over i den digitale musik tid. Her er deres sange blevet streamet over 30 millioner gange og videoer set mere end 26 millioner gange på YouTube.

Nu vil gruppen præsentere deres mest kreative musik til dato med udgivelsen af ’’Electric Café’’. Den nye musik udforsker en variation af lyde, som elektrisk guitar på Ocean Deep, men forbliver samtidig tro til deres signatur lyd på den harmoniske Déjà Vu.

I forbindelse med deres nye musik tager En Vogue på verdensturné med shows i Nord Amerika (USA og Canada) samt Europa (Holland, England og Denmark).

En Vogue mener, at hver dag er vidne om, at de er født til at synge og de har INGEN planer om at slippe dette nogensinde.

Siden En Vogues debut har de sat standarden for kvindelig R&B- og popgrupper og anses bl.a. af medier som Rolling Stone, MTV, New York Times etc., som en af de bedste kvindelige grupper nogensinde.

Modsat hvad mange tror, har En Vogue aldrig været opløst. Som sande veteraner i en musikindustri med evig forandring, fortsætter gruppen med at indspille og optræde verden over med de originale medlemmer Cindy Herron-Braggs, Terry Ellis og lang tids medlem Rhona Bennett.
Cindy Herron-Braggs siger det bedst: ’’Vi finder total frihed og opfyldelse når vi rammer scenen. Det er den ultimative kontakt med vores fans. Det handler om den energi du modtager, kærligheden og gengældelsen fra budskabet i musikken.’’

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere