DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

Eschenbach & Brahms’ Requiem

22. apr '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Eschenbach & Brahms’ Requiem

Aflyst

Eschenbach & Brahms’ Requiem

Brahms’ elskede korværk Ein deutsches Requiem er som en varm omfavnelse til alle, der sørger eller er bekymrede, for Brahms sætter kærligheden og mennesket i centrum. Den verdensberømte Christoph Eschenbach dirigerer det store værk, der forener orkester, kor og solister i en stærk hyldest til livet.

Denne koncert er aflyst i henhold til de gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Brahms’ Requiem er ikke bare hans største værk, men måske også hans mest originale. I stedet for at benytte den sædvanlige latinske requiemtekst fra dødsmessen, sammensatte Brahms selv en ny sangtekst på tysk. Derfor ændrede han titlen til ”Et tysk requiem” – Ein deutsches Requiem. Et værk, der ikke sørger over de døde, men trøster de levende.

Musikken er skrevet for kor, orkester og to sangsolister, og fra de første takter indhylles man i varme, trøstende og styrkende klange. De smukke linjer i musikken og den dybe velklang er balsam for sjælen – præcis som Brahms ønskede, at Bibelens ord skulle være.

Solisterne er den fremragende tyske sopran Christiane Karg og Sveriges verdensberømte baryton, Peter Mattei. Den tyske dirigent Christoph Eschenbach, der efter en lang karriere i USA er vendt tilbage til Europa, dirigerer opførelsen – en af årets største korbegivenheder i Koncerthuset.

Koncerten kan også opleves den 24. april 2021 klokken 15.00. Læs mere her

Program


Brahms

Ein deutsches Requiem

Dirigent

Christoph Eschenbach

Solist, sopran

Christiane Karg

Solist, baryton

Peter Mattei

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter