0Din kurv er tom

Eschenbach & Brahms

9. nov '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Eschenbach & Brahms

Event er afholdt

Eschenbach & Brahms

Den estimerede tyske dirigent Christoph Eschenbach er blandt den klassiske musikverdens største navne og en intens fortolker af romantisk musik. Sammen med den amerikanske pianist Tzimon Barto præsenterer Eschenbach en fornem Brahms-aften med bl.a. hans Klaverkoncert nr. 2 - kendt som "en symfoni for klaver og orkester."

Christoph Eschenbach er en dirigent i verdensklasse. En musiker, der har brugt hele sit liv på den klassiske musik, både som dirigent og pianist. Eschenbachs musikalske rødder går tilbage til 1950’ernes Tyskland, og efter en stor karriere i USA er han nu vendt tilbage til Europa. Denne koncert bliver hans første med DR SymfoniOrkestret i DR Koncerthuset.

Det er især fortolkninger af den romantiske musik, Christoph Eschenbach er berømt for, og ved denne koncert spiller han udelukkende værker af Brahms. Først Klaverkoncert nr. 2, et følelsesfuldt, melankolsk mesterværk. Solisten er amerikaneren Tzimon Barto, en intens og meget personlig virtuos.

Brahms’ Klaverkvartet blev i 1937 arrangeret for symfoniorkester af Arnold Schönberg. På den måde fik musikken nyt liv, og kammermusikken blev forvandlet til et stort symfonisk værk, hvor Brahms’ musik foldes ud i fuldt flor.

Koncerten kan også opleves den 8. november 2018

Se orkesterliste her

 

Brahms

Klaverkoncert nr. 2

Brahms

Klaverkvartet, op. 25, arr. for orkester af Schönberg

Dirigent

Christoph Eschenbach

Solist, klaver

Tzimon Barto

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere