DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

Fantastiske Stemmer

27. feb '21 kl. 16:00

Trinitatis Kirke

Se rabatmuligheder

Fantastiske Stemmer

Fantastiske Stemmer

DR Vokalensemblet og den engelske dirigent Eamonn Dougan går på opdagelse i kormusikkens rige skatkammer og blænder op for et vidtfavnende og virtuost koncertprogram med over 500 års fantastisk kormusik fra hele verden – fra Europa til Afrika og Orienten.

Et højdepunkt i de seneste koncertsæsoner med DR Vokalensemblet har været det tidlige forårs Fantastiske stemmer-koncert i Trinitatis Kirke. Konceptet er lige så tiltalende, som det er enkelt: det handler om at hylde kormusikken med en bred og farverig vifte af fantastiske værker af komponister, der virkelig forstår – eller forstod – at skrive for sangstemmer.

Også i denne sæson giver DR Vokalensemblet publikum muligheden for at opleve et enestående vue over 500 års kormusik med en samling musikalske perler fra kormusikkens rige repertoire – fra 1500-tals komponisten Thomas Tallis over barokmesteren J.S. Bach til romantik af Bruckner og William Harris og meditative klange af moderne ikoner som Arvo Pärt.

Som noget særligt for denne sæsons udgave af Fantastiske stemmer bevæger koret sig ud over det territorium, som normalt forbindes med klassisk korsang, og udforsker kor- og kirkemusik fra fjerne egne som Orienten og Afrika. Kontinenter, som har deres egne, stærke bud på fantastisk kormusik – både fra historiens skatkammer og fra vores egen tid.

Koncerten kan også opleves den 26. februar 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Program


J S Bach arr Bo Holten

Vater unser im Himmelreich

Thomas Tallis

O nata lux

Anton Bruckner

motetter

William Harris

Faire is the heaven

Arvo Pärt

Nunc Dimittis

And music from America, Africa, and the Orient

Dirigent

Eamon Dougan

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere