0Din kurv er tom

Fantastiske stemmer

28. okt '22 kl. 19:30

Studie 2

Se rabatmuligheder

Fantastiske stemmer

Den fortryllede have

I den smukke løvfaldstid er det ikke svært at drømme sig til fortryllede haver og duftende landskaber. DR Vokalensemblets sangere præsenterer en smuk buket vokalmusik fuld af blomstrende poesi for både kor og solosangere, ledet af dirigenten James Sherlock, som også akkompagnerer fra flygelet.

Rosen sænker sit hoved, tungt af dug og duft”. Sådan lyder de første maleriske ord i J.P. Jacobsens digt I seraillets have, som åbner denne koncert i DR Vokalensemblets populære koncertserie Fantastiske stemmer.

Denne aften i DR Koncerthuset kan du opleve en fantastisk buket af ord og toner, som kredser om blomster og alt, hvad de betyder for os mennesker. DR Vokalensemblet har inviteret den engelske dirigent og pianist James Sherlock, som leder sangerne gennem musik for både kor og solostemmer.

Benjamin Brittens fem blomstersange beskriver vilde blomsterbuske og påskeliljer, mens den amerikanske komponist Eric Whitacre har sat musik til blomsterdigte af bl.a. Emily Dickinson. Romantiske komponister som Schubert og den unge Fanny Mendelssohn beskriver susende træer, måneskin og nattergale, mens svenske Hugo Alfvén skildrer aftenskygger og blomster, hvis dug er som tårer – igen med mesterlig poesi af J.P. Jacobsen.

En enestående mulighed for at opleve de 18 sangere i DR Vokalensemblet i et skønt og varieret repertoire sammen med dirigenten James Sherlock, der også selv sidder ved flygelet i DR Koncerthusets Studie 2.

 

Program


Stenhammar

I seraillets have

Eric Whitacre

Three Flower Songs

R L Pearsall

Lay a Garland

Benjamin Britten

Five Flower Songs

Schubert

Ständchen

Fanny Hensel

Gartenlieder (op. 3)

Alfvén

Stemning

Dirigent & Klaver

James Sherlock

Kor

DR Vokalensemblet

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter