0Din kurv er tom
Venteliste

Fantasymphony II

29. mar '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Fantasymphony II

Skriv dig på venteliste

A Concert of Fire and Magic

Fantasymphony er tilbage i DR Koncerthuset med episk musik fra de største fantasy-film, serier og spil. Troldspejlet og DR Symfoniorkestret åbner porten til magiske universer som Ringenes Herre, Game of Thrones, Hobbitten, Elden Ring, The Witcher, Skyrim, League of Legends og spritnye og aktuelle serietitler. Kom og gæt med til vores Fantasymphony Quiz allerede fra kl. 19 i Foyeren - dørene åbner kl. 18.30.

View this event in English

Drager og dværge, trompetister og violinister krydser klinger og klange i verdener af flammer og trolddom. Den episke kamp mod den sorteste ondskab folder sig ud i denne fantasy-koncert med DR Symfoniorkestret og Jakob Stegelmann, som er en opfølger på succesen fra 2017.

Over 25 millioner har set videoerne fra DR Symfoniorkestrets seneste Fantasymphony-koncert på YouTube, og nu er der igen mulighed for at opleve orkestret live i Koncertsalen i nye uddrag af musikken fra de kendte fantasy-film, serier og spil.

Med på scenen i Koncertsalen er sangeren Tuva Semmingsen, som er blevet verdenskendt for sin solo i ’The Good, The Bad and The Ugly’ – set af mere end 110 millioner på YouTube – og Bjørn Fjæstad fra Baal. Koncerten dirigeres af Christian Schumann som sidst gæstede DR Symfoniorkestret i ‘Så er der Tegnefilm’ og ‘Duellen’.

Den store, episke orkestermusik er en uadskillelig del af fantasy-genren. Den er fuld af både velkendte, romantiske klange og overraskelser med sjældne instrumenter og harmonier. Når vi hører musikken, ved vi, at vi ikke er i virkelighedens verden. Og vi kan helhjertet leve os ind i drømmen og håbe, den varer længe og holder ved – også efter at vi har åbnet øjnene igen.

Lad Jakob Stegelmann være din guide på denne aftens musikalske rejse ind i fantasy-verdener, der får hårene til at rejse sig og fantasien til at blomstre – til lyden af et af verdens førende soundtrack-orkestre.

Musik af Howard Shore Ramin Djawadi, John Williams, Ed Sheeran, Sting, James Newton Howard m. fl.

OBS! Inden koncerten kan du være med i vores Fantasymphony Quiz i DR Koncerthusets foyer kl. 19.00 – dørene åbner kl. 18.30.

Se programmet her

Koncerten kan også opleves den 30. marts 2023 klokken 20.00. Læs mere her
Koncerten kan også opleves den 31. marts 2023 klokken 20.00. Læs mere her
Koncerten kan også opleves den 1. april 2023 klokken 20.00. Læs mere her

Se og download programmet her

Dirigent

Christian Schumann

Vært

Jakob Stegelmann

Solist

Tuva Semmingsen

Solist

David Bateson

Solist

Bjørn Fjæstad

Solist

Cassandra Lemoine

Orkester

DR Symfoniorkestret

DR Koncertkoret & DR Juniorkoret

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere