0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Fantasymphony – One concert to rule them all

8. jun '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Fantasymphony – One concert to rule them all

Event er afholdt

Fantasym-­phony

Der er en oplevelse af magiske dimensioner i vente, når DR SymfoniOrkestret og Troldspejlet med symfoniske kræfter åbner porten til et væld af fantasy-universer hvor drager og dværge, trompetister og violinister krydser klinger og klange i en verden af flammer og trolddom.

Det er den episke kamp mod ondskaben, der folder sig ud, når DR SymfoniOrkestret sammen med kor og solister opfører den bedste musik fra de største fantasyfilm, tv-serier og computerspil. Glæd dig til en ultimativ magisk koncertoplevelse: One concert to rule them all.

Oplev musik fra bl.a. Ringenes Herre, Game of Thrones, Harry Potter, Hobbitten, Narnia, Pans Labyrint, Willow, Highlander fra komponister som John Williams, Howard Shore,  James Horner, Queen, Ramin Djawadi, Harry Gregson-Williams, m.fl.

Se orkesterlisten her
Download programmet her

Se repertoire her (i vilkårlig rækkefølge)

Medvirkende

DR SymfoniOrkestret DR KoncertKoret DR JuniorKoret

Dirigent

Christian Schumann

Vokalsolister

Tuva Semmingsen, mezzosopran Jihye Kim, sopran Johan Karlström, bas

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere