0Din kurv er tom

Femi Kuti

30. nov '21 kl. 20:00

Studie 2

Femi Kuti

Event er afholdt

Femi Kuti

Femi Kuti, søn af afrobeat-legenden Fela Kuti, besøger DR Koncerthuset. Oplev Femi Kuti og Positive Force skubbe til afrobeatens grænser ved at mixe punk og hip-hop til deres lyd, når de går på scenen i Studie 2.

Femi Kuti er en nigeriansk musiker fra Lagos og er ældste søn af afrobeat pioneren Fela Kuti. Hans musikalske karriere startede da han blev en del af faderens band Egypt 80. I 1986 startede han sit eget band, Positive Force, hvor han etablerede sig selv som artist, væk fra faderens musikalske eftermæle. Han har altid dyrket en lignende afrobeat-stil, som den faderen Fela var med til at etablere i 70’erne og 80’erne, og har fortsat med at sprede denne blanding af jazz, funk og et politisk budskab til resten af verden.

Femi og Postive Force har været ved frontlinjen af afrobeat-bevægelsen siden Felas død i 1997 og fortsætter med at skubbe til genrens grænser ved at tilføje elementer fra punk og hip-hop til deres lyd. De har dog altid bevaret deres traditionelle stil og politiske budskab. ’Stop The Hate’ er Femi Kutis seneste studiealbum og er det 11. i rækken. Det er efterfølgeren til 2018-albummet ‘One People One World’, som Femi Kuti og The Positive Force var på verdenstour med. Nu drager Femi atter på tour og kan opleves i Studie 2.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud